Skocz do zawartości
goldenSo

Nf7-s Wiatrak

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BarTweak

trzeba miec wyczucie :D poruszaj tak na boki itp. hmm to jest chyba jedyna wada tej mobo :D jak sciagniesz to sobie kup zalmana NB32J bo jest lux ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: nastepny no normalnie pociagnij na sile niczego nie urwiesz co najwyzej wyjmiesz razem z oslona do gniazdka uprzedzajac nastepne pytania niebieski zalman styknie przy tak niskim fsb (jak cos to kabinerki ) :) ale po co zakladales nastepny topic o tym mobo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie niechce wyjac z oslona gniazdka, a pola do manewru mam niewiele, niechce urwac tego fajniutkiego czarnego kondensatorka :). Wiem ze niebieski zalman styknie, az taka lama niejestem panie mastah.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@[hS.4f] Logan

Jeżeli ty jesteś taki macho to prosze bardzo. Ale ja nierobie rzeczy na siłe i chce wiedzieć czy to normalne że tak mocno siedzi. Mógłbyś się rzucać jakbym się pytał gdzie ta wtyczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to normalne, ze taka szanujaca sie firma jak abit ma wszystko dobrze docisniete :)

1347663[/snapback]

pf sie meczycie... ja albo bym wylutował razem z gniazdem albo kabel obciął... aw y tu o wyjmowaniu... :-P <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BarTweak

ale stary u mnie tez tak ciezko bylo to nie jakas blona dziewicza, ze trzeba delikatnie to sie trzyma bardzo mocno wystarczy troszke na boki potem do siebie i masz to rekach!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tą płytę nie tyle co oglądałem, ja ją do środka wsadzałem. Narazie mam cicho, sie wyjec zamknal

1348665[/snapback]

łał ... tu chyba wszyscy swoje kompy skladali...

ale wkoncu ten wiatrak odlaczyles czy nie ? :D bo troszke sie zamotałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tą płytę nie tyle co oglądałem, ja ją do środka wsadzałem. Narazie mam cicho, sie wyjec zamknal

1348665[/snapback]

Probonuję Ci nie wyciągać nawet tej wtyczki, tylko odkręcić wentylator. Do środka wentylatorka kilka kropel oliwy technicznej i po krzyku. Jak będzie znów wył, to się wtedy w Zalmana zaopatrzysz.

Swoją droga, to ciekawe masz informacje pod avatarkiem o swoim pochodzeniu ;) (no offence)

Wesołych Świąt! :)

Edytowane przez wojs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...