zwei Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Czy udalo sie komus zainstalowac i poprawnie skonfigurowac to dziadostwo . zainstalowalem modem - wsio dziala :-| stworzylem poloczenie (z pomoca koncultanta) :) chce nawiazac polaczenie a tu nic :mur: Nie wiem co mam zrobic . Jedyne co dla mnie nie wyglada najlepiej to sa 3 polecenia nieobslugiwane w kwerendach . Fona mma w idei . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havier Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Czy udalo sie komus zainstalowac i poprawnie skonfigurowac to dziadostwo . zainstalowalem modem - wsio dziala :-| stworzylem poloczenie (z pomoca koncultanta) :) chce nawiazac polaczenie a tu nic :mur: Nie wiem co mam zrobic . Jedyne co dla mnie nie wyglada najlepiej to sa 3 polecenia nieobslugiwane w kwerendach . Fona mma w idei . 1347163[/snapback] uruchomiony gprs?? w plusie np trzeba zadzwonic do boku zeby aktywowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 uruchomiony gprs?? w plusie np trzeba zadzwonic do boku zeby aktywowali. 1347270[/snapback] W Plusie nie musisz dzwonić i uaktywniać GPRS. Tak na nawiasie to żaden operator tego nie wymaga. Wracając do tematu. Ściągnij MPM z http://communications.siemens.com/cds/fron...00.html#content W tej aplikacji masz taki mniejszy programik GPRS asystent. Banalny więc sobie poradzisz z ustawieniem parametrów. Jaką masz wersję softu w telefonie? Sprawdzasz: *#06#, wciskasz "więcej" i masz SW-Version. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havier Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 przepraszam pomylilem sie, wap trzeba aktywowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Soft mam najnowszy (oficjalny) i rowniez przez mpma probowalem (ten nawet nie rozpoznawal telefonu) . To nie wiem moze mam jakis kopniety ten telefon . Sproboje jeszcze na C65 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Podaj mi dokładne dane softu. *#06#, wciskasz "więcej" i masz SW-Version. Jeżeli masz wersję 4, 8 lub 12 to bardzo możliwe, że dlatego kom nie chce ruszyć jako modem. Przy tych wersjach ogólnie sporo rzeczy nie działa najlepiej. Napisz też na jakim połączeniu chcesz ustawić modem i jaki masz kabel - oryginalny czy nie? http://www.funnyfreepics.com/funny-233.php :D deser Edytowane 25 Marca 2005 przez BRX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...