Argennto Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam mam pytanie . Posiadam Durona 1400 z brązowym laminatem , chciałem odblokowac mu cache L2 ale on ma przeciete 2 skrajne mostki L2 < a z tego co szukałem to powienien być przecięty tylko 1 mostek > z tego co słyszałem w takim wypadku nie odblokuje tego cache'a ... Czy takk ?? Ale o ile mi wiadomo wszystkie durony mają cache tylko w niektórch jest ona uszkodzona...ale da sie ją odblokować > No i nie wiem czy próbować odblokowac ten cache czy w ogóle nie ma sensu tego robić... ## HELP ## Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 z tego co wiem to laczysz tylko tego z prawej ale nie jestem pewien, czekaj na odpowiedzi innych a ja przez ten czas postaram sie poszukac tej strony gdzie to bylo napisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 z tego co wiem to ten dodatkowy cache to [ciach!]o daje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 z tego co wiem to ten dodatkowy cache to [ciach!]o daje 1347895[/snapback] to [ciach!]o wiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Coś tam daje, a już przynajmniej ładnie wygląda 256KB ;]]] Aby się nim cieszyć trzeba połączyć wszystkie mostki L2 czyli jeśli jest jeden przecięty to łączymy jeden, jeśli dwa to dwa. Poczytajcie topic o Duronach i np. tu fab51.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...