piotrek_r1 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 jakiej firmy tysze mam dobrać do mojej drukareczki zeby sie dysze nie zapychały do wyboru mam tusze drekker InkTec active jet Printeria jesli znacie jeszcze jakieś inne zamienniki to prosze o dodanie modele tuszy - czarny t0321 czerwony t0423 niebiestki t0422 zółty t0424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uranos Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ja zdecydowanie polecam inktec. uzywam ich uzupelniaczy (do lexmarka) ok. 2 lata i nigdy nie mialem powodow do niezadowolenia. wyglad wydrukow nie rozni sie od tych zrobionych na oryginalnym tuszu (nawet pod lupa :D ), moze tylko odrobinke dluzej schna, niz oryginaly. w zastawie jest dokladna instrukcja i WSZYSTKO, co jest potrzebne do nabicia. jeden kardridz nabijam zwykle 6 razy i nie mialem nigdy problemu z zaschnieta glowica, czy czyms podobnym. nigdy nie probowalem nabijaczy innych firm. czesto sa one tansze, ale nie wiem, jak z ich jakoscia. jestem ciekawy zdania ludzi, ktorzy ich uzywali. ach... jest jeszcze jednen plus inkteca. na stronie producenta jest sklep internetowy, w ktorym przesylka jest za darmo (nawet przy jednej sztuce). pozdrawiam uranos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...