nazih Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Korzystam z tego programu przez modem działa poprawnie, lecz gdy łącze sie przez sięć radiową którą właśnie w tym celu założyłem przy owieraniu pulpitu lub okna albo przy próbie wyjścia wyskakuje 'kochane' niebieski ekran lub następuje samoczynny restart to samo dzieje się pod win 98, Me i Xp. Jezeli już ktoś spotkał się z takim problemem to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazih Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jeżeli nie umiecie mi pomóc, to moze znacie miejsce gdzie znajde odpowiedz na moje pytanie? Dzięki:) <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Korzystam z tego programu przez modem działa poprawnie, lecz gdy łącze sie przez sięć radiową którą właśnie w tym celu założyłem przy owieraniu pulpitu lub okna albo przy próbie wyjścia wyskakuje 'kochane' niebieski ekran lub następuje samoczynny restart to samo dzieje się pod win 98, Me i Xp. Jezeli już ktoś spotkał się z takim problemem to prosze o pomoc. 1347402[/snapback] Słuchaj a jesli laczysz sie przez przegladarke z www to tez takie cos sie dzieje??(oczywiscie chodzi mi o radiowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...