Avandrel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 fajnie że na forum została dodana opcja szybkiej odnowiedzi, i nie trzeba się męczyć żeby odnowiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Fajnie ale bardziej fajnie byloby gdybyś swoją opinie umieścił w wątku o zmianach, a nie zakładał niepotrzebnie nowy... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 gdybym wiedział że taki jest to bym umieścił. Pozatym myślę że ośla łączka przeżyej jeden nowy wątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 heh, ale ten post ,mogl jeszcze wyladowac na hardware i juz by bylo bardzo nie fajnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Okulary se kupta kuna ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ciesze się że mogłem przyczynić się do wykrycia błędu :) chociaż pewnie ktoś to zauważył wcześniej. Jestem z siebie dumny i z ludzi którzy tak szybko to poprawili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ciesze się że mogłem przyczynić się do wykrycia błędu :) chociaż pewnie ktoś to zauważył wcześniej. Jestem z siebie dumny i z ludzi którzy tak szybko to poprawili...It's not a bug, it's a feature ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 There are no bugs, only unrecognized features Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 no :D super jest :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ciesze się że mogłem przyczynić się do wykrycia błędu :) chociaż pewnie ktoś to zauważył wcześniej. Jestem z siebie dumny Tylko nie wpadnij w samozahfyt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 spoko spoko, ale powinnieście w użytkownika wzbudzać coś wrodzaju patryjotyzmu i poczucia dumy że właśnie na tym forum jesteś. Tylko trzeba uważać bo jak się jakaś bojówka tweak pl utworzy to znaczy że już przesada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...