Paul_ Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mam plyte taka jak w temacie i zamieram podpiac dzwiek z przodu obudowy. No i pojawia sie problem ktory kabel do ktorego pina... MIC IN - MICPWR MIC BIAS - MIC2 GND - AGND BLINE_OUT_R - R IN BLINE_OUT_L - L IN LINE OUT_R - R OUT LINE OUT_L - L OUT I co mam zrobic z drugim GND? Polaczyc z pierwszym? W ogole czy takie podlaczenie jest dobre? PS. Nie probowalem czy dziala bo nie mam jeszcze grafy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarlaf Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Mam tę sama zagwostkę z Płytą Asus P5GPL i obudową CODEGEN 6083. i znikąd pomocy. Ludzie pomóżcie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jedna płyta - jeden temat :rulez: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112054 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...