Skocz do zawartości
Gość marcin198787

Epox 8rda6+pro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marcin198787

Witam. Mam zamiar kupić płytę Epoxa 8RDA6+PRO i mam prośbę żeby osoby które posiadają tą płytę wypowiedzieli się na jej temat, tzn. jak się na niej kręci, czy jest warta zakupu itakie tam :) Czytałem, że na niektórych płytach z chipsetem N-Force 2 Ultra 400 nie działają pamięci TwinMOSa 3200 więc jestem ciekawy jak to wygląda na tym Epoxie bo chcę go kupić a mam takie właśnie pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam zamiar kupić płytę Epoxa 8RDA6+PRO i mam prośbę żeby osoby które posiadają tą płytę wypowiedzieli się na jej temat, tzn. jak się na niej kręci, czy jest warta zakupu itakie tam :) Czytałem, że na niektórych płytach z chipsetem N-Force 2 Ultra 400 nie działają pamięci TwinMOSa 3200 więc jestem ciekawy jak to wygląda na tym Epoxie bo chcę go kupić a mam takie właśnie pamięci.

1347538[/snapback]

ta płytka to to samo co 8RDA3+pro (dodatkowo ma tylko kilka sata więcej) dlatego udaj się ********TU********* i poczytaj wypociny moje i MietMaNa - zacznij koło 14-15 strony - sporo się dowiesz, co do pamięci to TwinMos na moim 3+pro chodził dobrze (FSB215; 2x256 dual) choć mogłoby być lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...