Gość marcin198787 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam. Mam zamiar kupić płytę Epoxa 8RDA6+PRO i mam prośbę żeby osoby które posiadają tą płytę wypowiedzieli się na jej temat, tzn. jak się na niej kręci, czy jest warta zakupu itakie tam :) Czytałem, że na niektórych płytach z chipsetem N-Force 2 Ultra 400 nie działają pamięci TwinMOSa 3200 więc jestem ciekawy jak to wygląda na tym Epoxie bo chcę go kupić a mam takie właśnie pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam. Mam zamiar kupić płytę Epoxa 8RDA6+PRO i mam prośbę żeby osoby które posiadają tą płytę wypowiedzieli się na jej temat, tzn. jak się na niej kręci, czy jest warta zakupu itakie tam :) Czytałem, że na niektórych płytach z chipsetem N-Force 2 Ultra 400 nie działają pamięci TwinMOSa 3200 więc jestem ciekawy jak to wygląda na tym Epoxie bo chcę go kupić a mam takie właśnie pamięci. 1347538[/snapback] ta płytka to to samo co 8RDA3+pro (dodatkowo ma tylko kilka sata więcej) dlatego udaj się ********TU********* i poczytaj wypociny moje i MietMaNa - zacznij koło 14-15 strony - sporo się dowiesz, co do pamięci to TwinMos na moim 3+pro chodził dobrze (FSB215; 2x256 dual) choć mogłoby być lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...