C!@zzz Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 cze wyminiłem karte z power colo radeon 9800 na pixel view geforce 6600GT no i troche jest slabo :| w css na medium mam 30-40fps czasem do 20 spada a taki gosciu mial 70 na hight. wiadomo że konfikt sterowników chociaz wykasowałem ale da się ominać format ??zauwazylem tez ze w biosie jest wyloczone fast write i wykrywa komputer karte jako PCI-E chociaz jeat agp8x reszte mojego configu macie na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jakie masz stery ???? Włącz Fast Write i zainsatluj stery Xtreme 75.90 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ja bym proponował szukać problemu w procesorze. Semprony to nie rakiety prędkości. Z pewnością gdybyś posiadał jakiegoś AMD64, napewno byś wykorzystał całą moc tego GeForce'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 gościu mial semprona 2600 nie krecony i 512DDR i miał na hight detale 70fps a ja mam na medium 40-30 kubotka dałbyś linka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 włoczyłęm fast write i zauważyłem pare opcji w agp które są disable V-link data 2x support AGP Read Synchronization AGP Master 1 W/S Read AGP Master 1 W/S Write wszystkie powyższe są disable co włączyć co wyłączyć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 slaby proc, wywal system i od nowa instal, podobne rzeczy dzieja sie przy przesiadce z nv na ati pamietam jak ktos keidys :) pisal ze ma strasznie slabe wyniki a tylko po reinstlacji systemu wszystk odwukrotnie przyspieszylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 a co włączyć z powyższych ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 a co włączyć z powyższych ?? 1349008[/snapback] pierwszy raz widze takie opcje , zapewne jak dasz all na enable nic to nie da albo roznice beda znikome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...