Techu Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) mam problem prosze o rade mianowicie chodzi o to ze mam karte tv pixelview tv pak i nie mam dzwieku mam all podlaczone dobrze mam abita an7 soundstorma i 5.1 zestaw podlaczony robilem rozne kombinacje juz sterowniki od karty tv zminalem n ilosc dalej nic nawet wlozylem inna karte muzyczna i dalej nic:/ na innnym kompie dziala bez problemu dzwiek :/ wiec nie wiem co moze byc brak mi pomyslow juz :/ Edytowane 24 Marca 2005 przez Techu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) może masz wyciszone line in :>?? Edytowane 24 Marca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 nie no ;p to by bylo za latwe jaby to bylo tylko wyciszone line in :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 jaki program uwżywasz :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 sorka ze tak pozno odpisuje a orginal od pixelview i dscaler i nic w dalszym ciagu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A kabelek audio podpięty --tv out do dzwięk in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hym podaj emaila podeśle ci more tv (na nim zawsze dźwięk jest ;) ) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Jeżeli z którymś z programów nie będzie audio to coś jest nie tak z kompem http://tvinpc.prv.pl/ http://radiator-fm.com.ru/radiatortvuk.htm Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 dzieki sprawdze te programy no byc moze cos nie tak :/ ale tak jak psialem na innym kompie dziala tv z dzwikiem i to na ecs mi na abicie neichce oczywsacie plyta sprawna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 to ma do siebie pixelwiev ;). Sam more Tv to nie wszystko ;) ustawienia w nim..... są ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) dalej nic :/ dziwne to :/ jest a dziala mi na abicie:/ nie kumam klimatu juz ;) o mam taka sama karte jak ten gostek na tej stornie ;) Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Techu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...