muciek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 no własciwie to nie za duzo moge napisac screena dam z błedem, we własciwoscia przestawiłem na 16bit, alr to nic nie pomogło, dopiero zaczynam zabawe ze smarkami więc nie lolowac mi tu :P http://img95.exs.cx/img95/395/blad11cb.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a stery do grafy masz? bo ja kiedys robilem czysty system pod 3dmarka i najpierw 3dmarka instalowalem i tez takie cos bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 qwszem mam, nawet sterami sie bawiem, w sterach ustawiłem te 16 bit nie 32, restart, załacz instalcje no i góffno znów to samo ;( rany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 może kopia instalki uszkodzona :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 w tym problem, ze mam 2, jedna z płyty tak samo, no cóz pewnie płytka kponieta, sciągma z nata to samo :/ sciągne z kad indziej moze jakis zbieg okolicznosci (dziwny ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Może to poprostu problem sprzętowy, jak mawiają dziadowie z ms :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 czy ja wiem, czy sprzetowy :/ co najsmieszniejsze wszystko wczesniej działało, odinstalwałem bo mi sie znudziło, chce zainstalwac no klops, sciagnełem z kilku mirrorów i ten sam bład, chyba zostaje formacik, ale to sobie zostawie na poźniej bo zupełnie zmieniam sprzet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...