yasin Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 zna ktos jakas dobra firme(?) potrzebne mi ASP.NET/ADO.NET i baza MSSQL 2000, musze miec na to wystawiona fakture VAT, cena nie powinna przekraczac 400 pln na rok najlepiej z juz z rejestracja domeny - .pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 yy a dlaczego to w programowaniu skoro szukasz hostingu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 a w czym powinienem dac(?) w sieciach(?) mysle, ze tu ktos sie predzej trafi kto ma jakas fajna firme na oku, ale jezeli zle podforum to pewnie mod przeniesie, mam nadzieje, ze o gieldzie nie myslisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Moze lepsze by było prezentacje www czy osla łączka...albo providerzy?? :P Najlepiej to poszukaj np na forum: www.phpbb.pl Tam są wypisane ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 nie myslalem o gieldzie, tylko raczejo sieciach/providerach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 dzieki Onio to juz jakis trop, ale obawiam sie, ze tam bedzie glownie o dostawcach z php :/ a mi potrzebne ASP.NET i MSSQL2000, gdybym mogl zamowic za granica to nie byloby zadnego problemu, ale musze miec nasza fakture VAT :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...