novakp Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 SIEMA MAM PYTANIE KUPIŁEM PŁYTKE INTELA O WYŻEJ WYMIENIONYM CHIPSECIE MAM JAKĄS UBOGĄ WERSJĘ ŻADNEJ KSIĄŻKI ITP. MOŻE JEST KTOŚ KTO MA TAKĄ PŁYTE, SĄ TAM DWA ZŁĄCZA DODATKOWE Z NAPIĘCIEM: TZW. ALTERNATE POWER 12V I 5V OBOK SIEBIE ZARAZ PRZY MIEJSCU NA PROCKA OCZYWISTA SPRAWA JEST TEZ 24PINOWA ZŁACZKA DO NAPIĘCIA MOJE PYTANKO TO: NA CO SĄ TE DWA ZŁACZA 12V I 5V MAM JE PODŁACZYĆ RAZEM Z TYM 24PINOWYM, TO JAKIŚ RODZAJ DODATKOWEGO ZASILANIA? JESZCZE JEDNO MAM ZASIŁKE Z 20 PINOWYM ZŁACZEM A PŁYTKA JEST NA 24 PINY MUSZĘ KUPIĆ PRZEJŚCIÓWKĘ CZY MOGE WŁOŻYĆ BEZ? DZIEKI ZA POMOC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 osobiscie doszukaj na google.pl ale mysle ze podlaczasz zloncza ATX i P4 osewrwuj co sie dzieje a potem ewen tualnie to dodatkowe 12V MOlex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 kup nowy zasilach w standardzie atx 2.03 bodajze i wszystki wtycki beda pasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 i wylacz kurna CAPS LOCKA!!! Netykieta sie klania!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...