adam_M Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witanko serdeczne Mam pytanie i małą prośbę: Wpadłem na pomysł pewnie nie ja pierwszy no ale do rzeczy chciałem sobie zrobić coś takiego jak płyta startująca , czyli popularnie mówiąc boot disk, i nie było by tu nic nowego i trudnego do zrobienia aby zaśmiecaćforum gdyby nie jeden fakt: Chciałęm załądować na DVD kilka systemów XP , 2000, 2003 , NT, 98 i moze jesio linuxa ( to ostatnie niekoniecznie) i jakiegos antywira sprawdzającego dyski spod poziomu ( nie wiem jak to nazwać ale wiem ze są antywiry co je sie ładuje na dyskietki zbootowane i przed ładowaniem windy jadą po dysku). w związku z tym chcialem zrobic sobie taki dvd gdzie miałbym mozliwosc wyboru odpowiedniej opcji ( podobnie jak przy startowaniu kompa gdzie sie wybiera odpowiedni system operacyjny np na jednej partycji jest xp na drugiej 2000) i w związku z tym mam zasadnicze pytanie czy takie coś jest możliwe i drugie najważniejsze pytanie jak coś takiego zrobić, jak ktoś miał doswiadczenia w tego typu zagadnieniach prosił bym o krótki opis takiej procedury. Pozdrawiam Adam M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 weglug mnie dobry pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 http://flyakite.msfnhosting.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no i właśnie o coś takiego mi chodziło ... WIELKIE DZIĘKI SGJ jesteś wielki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...