Sssaku Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 jak w temcie , jak zablokować dostęp do niektórych stron, ustwienia w zakładce narzędzia odpadają bo zostały już rozgryzione i muszę jakoś inaczej to zrobić, Proszę o jakieś rady i ewentualne sugestie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 internet explore >> narzedzia >> opcje internetowe >> zakładka zawartość >> klasyfikator treści.. i nierozumiem jak można to obejść nieznając hasła... blokujesz tam strony ktre sobie chcesz i zabezpieczasz to swoim hasłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 tak tylko jak wpszę tam adres Czateria.interia.pl , to on mi automatycznie blokuje dostęp do wszystkiego co jest na interii i za każdym razem trzeba dawać hasło i żeby wyswietlał tą stronę, a mi chodzi żeby tylko tą stronę blkowało najlepiej zeby o tym nigdzie nie informowało że jest zablokowana. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 łowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ?? co to za łowca?? prosiłbym nieco jasniej jasnowidzem nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ale masz google...... to program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...