Skocz do zawartości
Darks

Wynik Meczu

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie to była egzekucja

zresztą prawda jest taka że pomiędzy 5:0 a 8:0 różnica jest niewielka, bo to po prostu ZMASAKROWANIE przeciwnika

brawo dla naszych

a na mecz z Irlandią życzmy sobie spokojnego 2:0 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie maly szok!!!!! Wygrac 8:0 tego dawno nie bylo!!!!! Mam nadzieje ze utrzymaja strzelecka forme i Irlandie tez pokonaj!!!

Grali pieknie, krotko trzymali Azerow i wyprowadzali ladne kontry i te gole!!!!! Napastnikow mamy dobrych oby w kolejnych meczach reszta nie zawiodla!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pod wrazeniem wyniku tego meczu. Spodziewalem sie wymeczonych 1:0 a tu niespodzienka wyrobili 800% mojej normy :lol: :lol: :lol: mysle ze uskrzydleni tym zwyciestwem w srode dołoza Irlandii, ktora bedzie przybita dzisiejsza przegrana z Anglia 0:4

Teraz obstawiam bardziej potymistyczny wynik na srode 2:0 lub 3:1

Mecz ogladalo sie fajnie ale bez głosu ci komentatorzy z telewizji publicznej sa tragiczni juz wole te komentarze z gry FIFA gdzie oni w kolko powtarzali to samo ale byli o klase lepsi M.Borek powinien komentowac wszystkie mecze jest o niebo lepszy i nie osłyszysz u niego twego wspanialego slownictwa typu offside, goalkeeper to zenujace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podniecacie sie meczem jakby wygrali z Anglia...

Cos czuje ze przekroczili limit strzelonych goli...

A teraz juz tylko go wyruwnaja, ale w druga strone..

1352111[/snapback]

Ale z Ciebie pesymista ! Albo realista :wink: Okaże sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość on23warszawa

nigdy nie przepadalem za reprezentacja polski ... i nadal nie przepadam. im poprostu nie chce sie trenowac,rozwijac. banda pseudo gwiazdeczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Ja też :( Do kuzynek poszedłem... Ale liczyłem gole, nasłuciach!ąc okrzyków wujka ;-)

1352352[/snapback]

Hehe rozumiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczymy jak im pójdzie na mocniejszych przeciwnikach, bo te azery to chyba jakaś pomyłka, nie umieli podawac, co chwile spalony, gubili sie w obronie i ataku, wyglądało mi to troche jakby trener prze meczem przejechał się przez miasto i wybrał drużyne z ludzi stojących na drodze i wyglądających w miare na wysportowanych, a oni na meczu myśleli pewnie tylko, żeby jak najszybciej skończyć bo jutro na 6 do roboty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi