narcyz Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Po pierwszej 3:0. Chcemy wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Po pierwszej 3:0. Chcemy wiecej :) 1351440[/snapback] POOOOOLSKA GOOOOOLA trzeba przyznac że dobrze grają a już myślalem że będzie nudno jak zwykle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 siedem zejro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 a ja nie oglądam dopiero teraz zaczelem :/ a tu szok 8:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Jea oby taką formę utrzymali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 WOW , 8:0 to naprawde dobry wynik, chociaż mogłobyć lepiej (np. 10:0 :D),żartuje SUPER MECZ!!!! Ciekawe czy tak samo będize z Irlandią Płn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Szczescie mieli :lol: Fuks jak cholera :lol: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Szczeście sprzyja lepszym (?) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 jak dla mnie to była egzekucja zresztą prawda jest taka że pomiędzy 5:0 a 8:0 różnica jest niewielka, bo to po prostu ZMASAKROWANIE przeciwnika brawo dla naszych a na mecz z Irlandią życzmy sobie spokojnego 2:0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Oby tylko po tym meczu wszyscy radosnie nie spoczeli na laurach... Bo sie skonczy jak mistrzostwa w Korei... Edytowane 26 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Azerbejdżan się podłożył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Ale meczyk już dawno nie oglądałem tak dobrego meczu polskiej reprezentacji!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 no az milo bylo patrzec. zeby im 8:0 wpieprzyc to niesamowite. costam szaranowcz chrzanil ze ostatnio taki wynik byl w 69 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 jak tak pojdzie to moze na mistrzostwach cos pokażą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 W sumie maly szok!!!!! Wygrac 8:0 tego dawno nie bylo!!!!! Mam nadzieje ze utrzymaja strzelecka forme i Irlandie tez pokonaj!!! Grali pieknie, krotko trzymali Azerow i wyprowadzali ladne kontry i te gole!!!!! Napastnikow mamy dobrych oby w kolejnych meczach reszta nie zawiodla!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 no tak....8:0 z taka potega pilkarstka to faktycznie super wynik...... a tak powaznie....co z tego ze jakis azerbejdzan rozloza 8:0, skoro irlandii gola nei strzela?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 nie był bym pewny ze irladni nie pokonają.Ostatnio coraz lepiej grają co potwierdzają same wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 cale szczescie, ze sa jeszcze zespoly gorsze od naszego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jestem pod wrazeniem wyniku tego meczu. Spodziewalem sie wymeczonych 1:0 a tu niespodzienka wyrobili 800% mojej normy :lol: :lol: :lol: mysle ze uskrzydleni tym zwyciestwem w srode dołoza Irlandii, ktora bedzie przybita dzisiejsza przegrana z Anglia 0:4 Teraz obstawiam bardziej potymistyczny wynik na srode 2:0 lub 3:1 Mecz ogladalo sie fajnie ale bez głosu ci komentatorzy z telewizji publicznej sa tragiczni juz wole te komentarze z gry FIFA gdzie oni w kolko powtarzali to samo ale byli o klase lepsi M.Borek powinien komentowac wszystkie mecze jest o niebo lepszy i nie osłyszysz u niego twego wspanialego slownictwa typu offside, goalkeeper to zenujace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Piękny mecz !! Zagrali tak jak powini zawsze grać, jestem bardzo ciekawy co bedzie w środe. BRAWO POLACY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Podniecacie sie meczem jakby wygrali z Anglia... Cos czuje ze przekroczili limit strzelonych goli... A teraz juz tylko go wyruwnaja, ale w druga strone.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Podniecacie sie meczem jakby wygrali z Anglia... Cos czuje ze przekroczili limit strzelonych goli... A teraz juz tylko go wyruwnaja, ale w druga strone.. 1352111[/snapback] Ale z Ciebie pesymista ! Albo realista :wink: Okaże sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Tia...co nie zmienia faqtu ze pewnie wpadnie 2gie miejsce, moze wyzej kto wie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Fajny mamy bilans bramek: 18 zdobytych straconych 5 :D Ładnie grali. Zauważyliście, że w naszej reprezentacji najwięcej jest Tomaszów??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Ale z Ciebie pesymista ! Albo realista icon_wink3.gif Okaże sieRaczej realista... Chciaz chcialbym zeby nasza reprentacja pojechala Anglie 8:0 8) No dobra 4: wystarczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Tak mówicie że Polska pięknie grała, a ja meczu nie oglądałem :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja też :( Do kuzynek poszedłem... Ale liczyłem gole, nasłuciach!ąc okrzyków wujka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 nigdy nie przepadalem za reprezentacja polski ... i nadal nie przepadam. im poprostu nie chce sie trenowac,rozwijac. banda pseudo gwiazdeczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja też :( Do kuzynek poszedłem... Ale liczyłem gole, nasłuciach!ąc okrzyków wujka ;-) 1352352[/snapback] Hehe rozumiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 zobaczymy jak im pójdzie na mocniejszych przeciwnikach, bo te azery to chyba jakaś pomyłka, nie umieli podawac, co chwile spalony, gubili sie w obronie i ataku, wyglądało mi to troche jakby trener prze meczem przejechał się przez miasto i wybrał drużyne z ludzi stojących na drodze i wyglądających w miare na wysportowanych, a oni na meczu myśleli pewnie tylko, żeby jak najszybciej skończyć bo jutro na 6 do roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...