Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Bez przesady :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No ladnie zagrali, ale kurde, czesc ludzi ma racje, przeciez to byl tylko Azerbejdzan. Gdyby grali z walia, albo z kim o klase lepszym od azerow to bym sie cieszyl. komentatorzy tez przezywali jak mrowka okres, ze niby wspaniale przebudzenie po zimowej przerwie.fakt ze chlopcy zagrali prawie doskonale, ladne , szybkie , skladne akcje, co najwazniejsze przemyslane, a nie jak zawsze przypadkowe, ale Angila to nie byla;] No nic zobaczymy co bedzie w srode.ja trzymam kciuki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Nie czepiajcie sie bo przeciez punkty są a trener Azerów stwierdził że będą nie długo mistrzami świata, jeden obrońca ma być niedługo najlepszym piłkarzem świata, zepsują nam święta i co i gluteus maximus. I najważniejsze jak obstawiacie wynik meczu z irlandią bo ja stawiam 3:0 dla naszych (wiem optymista ze mnie) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 8:0 :D a co :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 W pilke sie gra an tyle ile przeciwnik pozwala. Azerbejdzan po prostu nic nie zagral i dokopalby im kazdy w tym meczu. Teraz po 20 latach beda wspominac, ze nakopalismy 8 bramek (tak jak z Haiti 6:0 - do dzisiaj wspominaja :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zobaczymy co zrobią nasi dzisiaj :) jak dobrze im pojdzie niech powtórzą wynik z tamtego roku ;) ciekawe ile anglia wygra z azerami, przekonamy się kto jest lepszy hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 No też jestem ciekaw jak dziś zagrają. Ale jestem dobrej myśli i sądze że może 3:0 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja chciałbym aby tylko wygrali, winik juz jest dla mnie nieistotny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) obojetnie jaki wynik, aby tylko polska wygrala :plum: Edytowane 30 Marca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja nie chce nic mówić oni muszą wygrać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 O ktorej i gdzie mecz bedzie transmitowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 20,00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Póki co ładnie graja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 und3r napisał(a): Póki co ładnie graja :) 1359518[/snapback] wynik panowie, wynik, bo nie moge odejsc od kompa a nie mam karty tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 0:0 do przerwy;] ( :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zrobiło się narazie nieciekawie, ale mamy jeszcze przewagę, mam nadzieję że będzie jak z anglią ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 85' 1:0 dla Polski :D Muszą dociągnąć ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dadza rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Dali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 brawo dla naszych! meczyli sie meczyli i wymeczyli tego gola! teraz tylko czekac na wyniki innych meczy. moze polacy awansuja na pierwsze miejecie w grupie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 czyzby Polska wkoncu zaczela cos grac? ostatnio 8:0, tu 1:0, ale wazne ze wygrana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Własnie dali.. Sedzia czitował ! ;] Mialy byc 3 min dodane a tylko 1,5 odliczył.. :blink: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 @ur8an polak jesteś czy irlandczyk ;) dobrze że wygraliśmy i tyle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja sie bardzo ciesze, wkur..ali mnie tylko irlandczycy z ta ich gra na czas.... No wlasnie, co ten sedzia odpierdzielił? Jakis myk z czasem, no i powinien dac wtedy ta czerwona..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Dobrze, żę padł goooool !!! Mnie rosmieszyło jak Tylor wracał szybko do bramki po nieudanej akcji na Polska bramke w końcówce meczu :) Edytowane 30 Marca 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ouara to tylko takie moje spostrzerzenie ;] Ciesze sie ze wygrali.. Moze awansuja... :roll: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 @Sphinx chyba chciales tego posta napisac w topicu o butach do koszykowki, a nie tu :-P Wynik skromny, ale sie ciesze z niego, wazne zwyciestwo. Chociaz nie mozna uznac, ze widowisko bylo dobre. Niedobrze mi sie robilo jak patrzylem na te zagrywki Irlandczykow, gra na czas, itp... A smiac mi sie chcialo najpierw gra na czas, a potem walka o kazda sekunde po stracie gola- maja za swoje :) Imho sedzia byl dla nich zbyt poblazliwy momentami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 hehe thx ;) chwila nie uwagi :-P już skasowałem 1:0 ale 3pkt cieszą tymbardziej gra w końcówce meczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ouara napisał(a): wynik panowie, wynik, bo nie moge odejsc od kompa a nie mam karty tv 1359535[/snapback] www.livescore.com i wszystko jasne sam sobie kazdy wynik sprawdzisz ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 3 pkt cieszą, gra nie zachwyca Irlandczycy grają twardo, wiedzieli że są słbsi i grali na czas, bramkarza mieli dobrego, powinna być jedna czerwona oraz chyba karny(krzyczeli ręka ale powtórki bodajże nie było) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...