Dru Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Ściągnąłem sobie w pracy Firefoxa MOOX Edition bo nie mam uprawnień administratora i nie mógłbym zainstalować normalnego a MOOX nie wymaga instalacji. I nie mogę też instalować rozszerzeń przez brak uprawnień admina. Czy mogę skopiować z domu pliki od zainstalowanych rozszerzeń, które mam w katalogu Plugins w moim domowym Firefoksie i wrzucić je tutaj w pracy do katalogu Plugins. Czy wtedy po skopiowaniu będą już zainstalowane rozszerzenia tutaj w pracy? Edytowane 25 Marca 2005 przez Dru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=98542 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 dzięki, już chyba wiem jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Do instalowania rozszerzeń nie trzeba mieć uprawnień aministratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...