smut4s Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) witam mam nadzieje ze nie zostane zmieszany z blotem za nowy temat ale nie znalazlem zadnego topicu w ktorym bylaby odpowiedz na moje pytanie. otoz tak . sprzedalem 9600 pro fic'a .u mnie ladnie smigal itp ,wysylam dla kupujacego a tem sie starsznie grzeje . koles mowi ze bez 2 wentyli 80x80 nie da rady przejsc 3DM 2003 . podobno rdzen grzeje sie niemilosiernie a pamiatki ok sa . takie objawy jakby rdzen byl ukruszony ale u mnie wszystko ladnie dzialalo !! sam juz nie wiem ... watpie zeby to jakas lama byla .. zeby rozwalila grafe .. paczka byla dobrze zapakowana itp . karta jest na gwarancji w siriusie i boje sie ze nie przyjma mu tej grafy poniwaz zmienilem paste na rdzeniu na artctique cermique . czy przez paste moga nie przyjac grafy ?? czy jakby (odpukac) rdzen sie ukruszyl (co prawda ten coolerek jest chwiejny [brakuje mu tych blaszek co w 9700 np i moze sie tak ukruszyl ;koles za mocno nacisnal czy co ,nie wiem :/) czy doradzic mu zeby zmienil paste ?przyjma te grafe ? bardzo prosze o szybka odpowiedz .jak ja dostane usune temat (nie chce zasmiecac forum) Edytowane 25 Marca 2005 przez smut4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 bardzo słabo szukasz bo temat był wiele razy !!!!!!!!!!!!!!!! jesji szczaja inna paste to moga ci odmowic gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 chyba trzeba zrobic przyklejony temat: Uznania gwarancji na kartach graf :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 sorki jesli temat byl i dzieki za odp . nie pamietam jaka byla oryginalnie pasta ale na to nie ma chyba zasady . czasami sa gluty rozowe ,siwe ,biale ... jedne klejace a jedne twarde jak skala ,ktore pod wplywem goraca da rade tylko usunac . takze nie wiem co teraz poradzic facetowi . czy zostawic paste bez zmian czy moze najzwyklejsza ,biala ,silikonowa zalozyc i przy okazji zobaczyc czy rdzen nie jest urkuszony ? a jak rdzen sie ukruszyl (odpukac) to przyjma na gware ? qrde ... lipa jak ..uj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...