Bartolghnet Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 NIEZWYKŁY PANEL witam was, zobaczcie sobie ta auckje Ten panel jest oszalamiajacy, odradzu rzuca sie w oczy, noo i ta cena :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 hyhy, ładnie sobie liczy za to ;d podobny pomysł mam u siebie tyle że ja mam tylko stacyjke odcinającą zasilanie na przycisku głownym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 To są chyba jakieś kpiny. Za takie coś to może góra 20zł. Są ludzie i parapety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 To są chyba jakieś kpiny. Za takie coś to może góra 20zł. Są ludzie i parapety. 1348452[/snapback] Zartujesz ? Za 20zł to bym takie 4zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ... Są ludzie i parapety... 1348452[/snapback] ... krzesła, taborety i fotele BUJANE :lol: a ta cena to załamka :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 może sie pomylił i chciał za tą cene 40 sztuk sprzedać:P heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 1348377[/snapback]BUAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: Ze co? Oszalamiajacy??? LOL To mial byc zart ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 buahahahahhahahahah co za szmelc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) 10 zł 30 minut roboty i panel na allegro :D , w sumie to mi sie niepodba szpetny taki jakis,... :blink: update WPRAWI TWOICH PRZYJACIUŁ W PODZIW I OSŁUPIENIEpolska byc trudnioa jezyk , a o interpunkcji niewspomne. Moze ja tez nie jestem orłem ale niedaje takiego swiadectwa przyszlym kupcom. Edytowane 25 Marca 2005 przez Sand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 fajny panel, ciekawe ile by liczył za niego jakby np. mial jeszcze obsługe jednego wentyla w zakresie 12V i off :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ej kosz tego nie przekracza 15 zł ........... wiec z kontrola witraka bedziesz miec moze 17 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 może ty to zrobiłeś i sobie reklamujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 może ty to zrobiłeś i sobie reklamujesz? 1349024[/snapback] nie nie , raczej bym sie spalil ze wstydu gdyby ktos zobaczyl ze taki szmelc wystawiam. I to jeszcze za 80 ZŁ hahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) źle zrozumialem pytanie kolegi - post do kasacji :wink: jeszcze jedno , ogladałem inne aukcje tego mistrza moddingu , moze niezwiazane z pc ale : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45296685 jak dla mnie to profesjonalista :D Edytowane 25 Marca 2005 przez Sand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Panel zaczepisty :lol: swoja droga ciekawe czy ktos to kupi ( znajac zycie to znajda sie tacy ludzie na allegro ... ) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 źle zrozumialem pytanie kolegi - post do kasacji :wink: jeszcze jedno , ogladałem inne aukcje tego mistrza moddingu , moze niezwiazane z pc ale : 1349041[/snapback] Też to widziałem. Wstawie sobie do roweru... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ciekawy jest ten guziczek: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46221819. Ale za 30zl to chyba pomyłka. Musze przejść się do elektronicznego i zobaczyc po ile takie coś jest albo zrobić z diod(ktoś tak robił; (do tej osoby)czy możesz jakiś rysunek tego pokazać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 temat się nadaje na Oślą do topicu o lolach z Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 taki kuziczek kosztuje gora 3 zl :) tylko trzeba sobie kabelki pociagnac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Panel n/c. @marioskarpa- zamkneloby sie w 1000 zeta jakby to zrobil na lm317t :) a co do drugiej aukcji JEST TO GADGED , KTÓRY ZMIENI TWÓJ SAMOCHÓD W EXTRA FURE.PO PODŁĄCZENIU UKŁADU DO RADIA SAMOCHODU I ZAMONTOWANIU CZUJNIKA W ODPOWIEDNIM MIEJSCU , WNĘTSZE SAMOCHODU OGARNIE DZWIEK PRACUJĄCEGO SILNIKA LUB ŚWISTU TURBO SPRĘŻARKI.Było polonistów wielu, ale żaden z nich nie śmiał pisać przy kelwin0... Nie jestem pewien czy się pisze turbo sprężarka czy turbosprężarka, przez to nie podświetliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Na takich w latach siedemdziesiątych był paragraf spekulant :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zariro Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 :D :lol: :D Buahahaha, skąd takich biorą???????? :mur: Takich "gadgegów" to ja chyba nigdy nie widzialem, a swoją to muszę szybko pochwalić się przed "przyjaciułmi" i powysyłać im adresy jego aukcji. Niech się pośmieją trochę tak jak ja, w końcu zaczynają się święta :) Przyjrzyjcie się jego opiniom i za co je dostał. Polecam to jest lepsze od Monty Pythona. KELWIN0 mam pytanie zrobiłem sobie taki gadget sam bo mam malo kasy i mój mlodszy brat (świnia) przyszedł, odkręcił obudowę, zwarł kabelki od SUPER EXTRA STACYJKI i komp mu odpalił KELWINIE POMÓŻ zrób coś i daj na aukcję bo wpadam w depresję, nic nie dało przyspawanie obydowy, ta żmija mój brat przyszedł i wyciągnął z obudowy panel na którym mam wbudowaną stacyjkę i extra diodę.... buuuuu POMOCY KELWIN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Swoją drogą miałem kiedyś podobny pomysł i chyba lepszy: -3 "stacyjki" -2 switche jak w samolotach(z osłonkami) Zeby włączyć kompa przekręcasz kluczyk w stacyjce i wlaczas switcha. Zeby zresetować, wkladasz przekrecasz kluczyk w stacyjce 2 i 3, i drugim switchem resetujesz... Tylko sobie pomyślałem że to by miało tylko wartość ozdobną... PANEL TEN UMOŻLIWIA CI ZABEZPIECZENIE KOMPUTERA PRZED OSOBAMI NIEPOŻĄDANYMCo to za problem otworzyc bude i zewrzec power on? :D No chyba że byłby komp wmurowany w ściane to by było zdeczka trudniej... IMHO Aukcja jest autora tego tematu :> ;) Ale pewien nie jestem ;) BTW.Ja bym za tyle tego nie kupił ;) switch max 5-7 zeta(już taki fajniejszy) po tyleż samo stacyjki, a led 3,50 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 opis miażdzy, tak samo jak miażdzą wszystkie opisy jakiegoś badziewiostwa, które ne wnosza nic nowego a jedynie ubarwiają pieknymi słowami to co jestoczywiste... nie no zeby sie podniecać ze dioda sie zaświeci.... sory ale lol :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 IMHO Aukcja jest autora tego tematu :> ;) Ale pewien nie jestem ;) 1350233[/snapback] Ten koles jest z jakiegos Iwonicz-Zdrój a ja z Krakowa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ciekawe czy dało by sie taki panel zrobić, tez na kluczyk, ino klucz od zamka np. Gerda :] "to klucze od domu, nie! od kompa :lol: " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 taaaa, odrazu pilot od samochodu :D " Władziu podaj kluczyki od kompa " :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Ten typ chyba na jakies wsi mieszka, gdzie elektronika tyle kosztuje :P lub nie oplaca mu sie inaczej do miasta jechac :P Dioda (niby super hiper light do PC) - 15 zl ( u mnie dioda taka kosztuje gora 3 zl) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46293918 Wylacznik (sic!) do kompa - 29 zl (n/c) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46221819 ceny przyblizone... ten koles sobie chyba zartuje, ej smiac mi sie chce :P Edytowane 26 Marca 2005 przez DziuraWy71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A ja chyba sie skusze na jeden taki PANEL:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 lol, już się znalazła jedna ofiara, lookajcie na aukcje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...