sailence Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 a wysłaliście chłopaki do niego maila z linkiem tego topicu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :lol: A mam to zrobic? :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jak uważasz, IMO i tak wystarczajaco duzo zarobił na uzytkownikach forum tweaka... Teraz pisze z nudów: ;] Z tego co sie domyslam ;] , to szkoda by mi było nawet złotówki na to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ale sie usimialem , musze isc sie umyc i zmienic bielizne bo zwieracze puscily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ale sie usimialem , musze isc sie umyc i zmienic bielizne bo zwieracze puscily 1360016[/snapback] Jeśli ci puściły to znak, że twój KOMPUTAR nie jest wystarczająco WYPAŚONY. Pora to zmienić - polecam zakup doskonałego panelu o którym mowa w tym temacie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Byłem bardzo zainteresowany kupnem SUPER EXTRA PANELU....ale niestety przypomnialem sobie ze nie mam pszyjaciUł :/ jesli ktos bylby chetny zostac moim pszyjacielem to moze i dorobilbym mu nawet kluczyk do SUPER EXTRA PANELU i mialby dostemp (ustemp) do mojego windołsa. Kontakt tylko na mejla bo tata nie lubi kiedy ktos dzwoni na komurke i pszeszkadza mu w pracy... Z drugiej strony jednak, zastanawiam sie skąd sie biorą ludzie z takim Dysmózgowiem... szkoda mi go troche, ale posmiac sie mozna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Wiecie co ale ja sobie nie daruje wysle mu naszego topicka by sobie przeczytal :)))))))))))))) jak cos odpisze to wrzuce do topica :) heheheh ciekawe co zrobi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja tez sie nie powstrzymalem... I mu maila wyslalem :P BUAHAHAHAHA, czekam na odpowiedz :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ktos to kupił!! :D <lol2> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ktos to kupił!! :D <lol2> 1363620[/snapback] Morał z tego taki że na allegro można każde g... opylić żawsze jakiś jeleń się znajdzie i to za taką kase jestem załamany głupotą tego kto to kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 producent super extra panelu miał genialny pomysł zrobił jeden za 10 zł i pogonił za 80, bo poco robić 80szt. za 10 zł szt. i gonić po 20zł jak można zarobić tylesamo się niemęcząc. hłyt markjetingowy!!! hyba się skusze na jednego jak jeszcze nie wykupili! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Zobaczcie inne aukcje tego czlowieka. Nr1 !!!!!!!!! PC extra ligcht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nr2 !!!!!!!!! PC ligcht gadged !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Recall1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Mi sie wydaje ze ci ludzie sa podstawieni bo nie sadze ze sa takie debile na swiecie :blink: :lol: :lol: :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 1. 20 kg Gwoździ - super mod - nasyp sobie do obudowy i w majty! Ten mod wprawi twoich pSzyjacioŁÓW w osłÓpienie. 2. Prawdziwy wiejski obornik MOD- tylko teraz masz okazję nabyć MOD obornik najwyższej jakości po niesamowicie niskiej cenie. W skład zestawu wchodzą widełki i 2 kg świeżego obornika. Rozsyp równomiernie produkt na podłodze w pokoju. Wspaniały zapach wprawi twoich przyjaciów w zachwyt i osłÓpienie. :D 3. Extra ŻARÓWKO-MOD!!! - przedmiotem aukcji jest czerwona żarówka pochodząca z zepsutego czajnika elektrycznego. Po jej zamontowaniu twoja maszyna stanie się prawdziwym dziełem sztuki. 4. Stara dętka - HIT SEZONU. Zawieś ją sobie na szyi, a każda kobieta będzie twoja. Stań się PRAWDZIWYM MACHO!!! 5. Zestaw spinaczy biurowych "la'mafia" - pospinaj ze sobą odpowiednią ilość elementów i zawieś na sobie. Od teraz będziesz wyglądać jak członek ruskiej mafii. Łańcuszek wzbudzi podziw u przyjaciół, zaczną cię szanować, będą się ciebie bać. Już nie będziesz bał się wychodzić o 24 na dyskotekę. To inni będą błagać o Twoją litość! Super cena 120zł(30sztuk spinaczy) 6. Wózek do wożenia złomu - super okazja - po co kupować obudowy typu LANPARTY. Wystarczy wózek! Zmieszczą się na nim minimum 2 komputery i kilka butelek taniego wina. Wózek posiada systemy ABS, ESP, wino shader 2.0 i komplet woreczków na rzygi. Pakuj swoją maszynkę na wózek i jedź na LANPARTY!!!! Zaparkuj i czekaj na słowa uznania przechodniów oraz POLICJI 1354575[/snapback] Nie bądź taki brutalny przez Ciebie się do batów zlałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 co jak co,ale ja sobie to chyba kupie :mur: HAHAHAHA, bende miec taki bajer i zabajeruje przed Dziewczynami :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: buhehhehehe B) B) ........................................................ <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48179776 - no i kolejny wynalazek Pana tuningowca. I oczywiście nie mogło zabraknąć charakterystycznego jezyka: "[...]URUCHOMIENIE PANELA JEST BARDZO PROSTE" jak i ceny 36,50 ;] Pozdrawiam Allegrowicza kelwin0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 PIERWSZY Z PRZEŁĄCZNIKÓW URUCHAMIA "KOMPA",A 2 i3 PRZEŁĄCZNIK ZAŁĄCZA WENTYLATORY NP. DO CHŁODZENIA "PROCKA" LUB DYSKUCiekawe <_< <_< Ale bedzie fajnie jak ktos wlaczy przelacznik jeden a zapomni 2 i proc sie ugotuje :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 TEN PRODUKT SKIEROWANY JEST WŁAŚNIE DLA CIEBIE.JEST TO PANEL W ,KTÓREGO SKŁAD WCHODZĄ 3 PODŚWIETLANE NA ZIELONO WŁĄCZNIKI. Ten tekst powala z nóg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 - no i kolejny wynalazek Pana tuningowca. 1400516[/snapback] Jakos mnie nawet nie przeraza, ze gosc produkuje to cos - przeraza mnie wizja, ze ktos to moze kupic :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jakos mnie nawet nie przeraza, ze gosc produkuje to cos - przeraza mnie wizja, ze ktos to moze kupic :blink: 1400604[/snapback] Kupić to pikuś. Wyobraź sobie że ktoś to zamontuje, zrobi fotki i wrzuci je tutaj. :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kupić to pikuś. Wyobraź sobie że ktoś to zamontuje, zrobi fotki i wrzuci je tutaj. :zonk: 1400683[/snapback] Najlepszi sa mało rozgarnieci znajomi co przychodza i podziwiaja ten gaget :-P :D :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kupić to pikuś. Wyobraź sobie że ktoś to zamontuje, zrobi fotki i wrzuci je tutaj. :zonk: 1400683[/snapback] UUUUU, to co MareCeK, szczelimy se po paneliku? :twisted: ... oczyma wyobrazni juz go widze w swojej budzie; no i ten zachwyt znajomych... ^_^ ...zdecydowanie musze przestac pic ;] :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nie... na razie nie. Może jak wypuści wersję z czerwonymi buttonami, żeby mi pasowały do oczu jak już mnie krew zaleje po jego kolejnym wynalazku. ...zdecydowanie musze przestac pic ;]A ja muszę zacząć pić więcej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 boli was ze koles chce zarobic ? :| to ze znajdzie sie frajer ktory to kupi to juz inna para kaloszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 boli was ze koles chce zarobic ? :| to ze znajdzie sie frajer ktory to kupi to juz inna para kaloszy... 1401321[/snapback] Wiesz zarobic ok ludzie sprzedaja sprzet warty powiedzmy 500zł z zyskiem 50-100zł na allegro ale sprzedawac cos wartego 10zł za 80zł? Koles imho robi z siebie posmielisko a to ze ktos to kupuje to jeszcze wiekszy lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Generalnie to on nic na tym nie zarobil ~~ koszta allegro i tych czesci pokryja sie z tym jednym panelem co sprzedal z 80 pln dlatego za tydzien dwa zniknie z allegro ;d ale sie nei zapowiada ze to ludzie kupuja narazie byl tylko jeden taki łoś mam jego stronke z aukcjami w zkladkach i czasem lookam co tam sie dzieje =) Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Jeditte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Generalnie to on nic na tym nie zarobil ~~ koszta allegro i tych czesci pokryja sie z tym jednym panelem co sprzedal z 80 pln dlatego za tydzien dwa zniknie z allegro ;d 1401350[/snapback] No chyba ze ludzie beda to kupowac to nie zniknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Falcon Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 O Boshe, dawno się tak nie uśmiałem jak czytając przed chwilą ten topic i te wypowiedzi, a jak zobaczyłem jego aukcje to o mało nie spadłem z krzesła :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...