michallus Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam Zakupiłem sobie Sennheisery hd202 i mam problemik..... Nie mam bassu w słuchah, czy to oznacza, że ta wspaniała :lol: dzwiekowka sobie nie radzi ze słuchawkami ?? Da sie cos z tym zrobic ? Napewno zmienie dzwiekowke ale narazie nie mam kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 czy zna ktos odpowiedz na moje pytanie.... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nie wiem co to za układ ale chyba relatek,ogólnie nie działa dobrze na słuchawkach przy dużej głośności,może chodzi o impedencje słuchawek?która niezbyt pasuje tej karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Tak, karta jest na układzie realteka. Słuchawki mają impedencje 32ohmy. Problem jest na kazdej glośności.... ZERO BASSu. Sprawdałem na innej karcie zintegrowanej i nie ma problemu... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Aaaaaaa..... UP! Wie ktoś coś ? Naprawde mi na tym zależy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...