bjabrzyk Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no właśnie co polecacie możecie dawać aukcje allegro ,myślałem o czymś optycznym i bezprzewodowym ale z tym przewodem też ujdzie zależy mi też żeby ładnie wyglądała :D myślałem o czymś logitecha alboużywke razorka ale czekam na wasze opinie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasz2 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Po co ci myszka za 100 zeta!!!! Ja polecam myszki z Creativa. Są proste. eleganckie i ładnie święcą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no ale daj jakiś przykład jakaś stronka czy cuś bo w myszkach ja sie nie orientuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Po co ci myszka za 100 zeta!!!! Ja polecam myszki z Creativa. Są proste. eleganckie i ładnie święcą :D 1348425[/snapback] I gubią sensa przy pierdnięciu. Na allegro pojawiły się IE 3.0 - rozejrzyj się za tym, bo to najlepsza mysz (będziesz musiał troche dołozyc - ale starczy Ci na lata i nie będziesz narzekać :) ). http://allegro.pl/show_item.php?item=46151549 Edytowane 25 Marca 2005 przez hajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 możecie dawać aukcje allegroWow dzieki za pozwolenie!! To ze ktos CI podrzuca linki do allegro to jego dobra wola, ale jako ze nie chcialo Ci sie poszukac i od razu zakladasz nowy topic, to pewnie niewielu sie takich znajdzie, ja jestem jeszcze litosciwy.... jeszcze.... Tak BTW: bede mial kilka(nascie?) IE 3.0 ale dopiero w wakacje. Po 99 pln :) A teraz... hm.... chyba tylko IE4 , bo o razerze za 100 pln to sobie mozesz pomarzyc... :) Nawet vipery z wsteczna akceleracja chodza drozej. Ew mozesz znalesc mx310.... A pozatym - byl ten topic wiele razy. Oczywiscie nie chcialo Ci sie poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Co do IE3.0 i 4.0 Jak to jest z ich dpi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falbor14 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45509163 ja kupilem ta za 60 zeta i bardzo dobra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Co do IE3.0 i 4.0 Jak to jest z ich dpi ? a co ma być :blink: Edytowane 25 Marca 2005 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wow dzieki za pozwolenie!! To ze ktos CI podrzuca linki do allegro to jego dobra wola, ale jako ze nie chcialo Ci sie poszukac i od razu zakladasz nowy topic, to pewnie niewielu sie takich znajdzie, ja jestem jeszcze litosciwy.... jeszcze.... Tak BTW: bede mial kilka(nascie?) IE 3.0 ale dopiero w wakacje. Po 99 pln A teraz... hm.... chyba tylko IE4 , bo o razerze za 100 pln to sobie mozesz pomarzyc... Nawet vipery z wsteczna akceleracja chodza drozej. Ew mozesz znalesc mx310.... A pozatym - byl ten topic wiele razy. Oczywiscie nie chcialo Ci sie poszukac. za pozwolenie nie musisz dziękować cała przyjemność po mojej stronie ;-) i oczywiście nie chciało mi sie poszukać bo poco prawda??? tylko że w każdym topicu mówią coś innego :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Dziwne zeby kazdy mowil to samo :) Czy wybierzesz IE3.0/IE4.0, mx'a, razera, to zalezy glownie od tego, ktora lepiej lezy Ci w dloni, bo wszystkie pod wzgledem szybkosci i dokladnosci sa na podobnym poziomie. Ty musisz zwracac uwage jeszcze na cene, wiec zostaje Ci IE4.0 lub mx310. @emilooos no wlasnie, co ma byc? Ten sam sensor, to samo 800dpi, tylko w innej obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Widze bjabrzyk ze naprawde masz wszystko w d... ze jest duzy topic o tym. No jasne lepiej zalozyc nowy. Zeby potem fuzz albo gib dali odpowiedz takiemu leniowi jak Ty... Wiec panowie chyba nie ma wyjscia i musimy sie sprezyc z tym topiciem zbiorczym o myszkach i padach, moze by ktos przykleil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 mam ie 4.0 i nie narzekam, ładna, dobrze leży (choć to już indywidualna sprawa), nie gubi sensa i pozwala na wygodną obługe róznych programów (dodatkowe przyciski, rolka którą mozna poruszać również na boki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ssać mx310 i nie gadać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...