SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jest po prostu super! Wlasnie zakonczylem odblokowywanie swojego Antka XP, zaldowalem procka na MOBO, zalozlem Cooler, popodopinałem kabelki od Volcano, no i odpalam kompa, ku mojemu zdziwieniu od zglosil sie na POST Athlonek 866 MHz? :) No nic, cos nie tak, lecz przypomnialem sobie o zworce, ktora trzeba przestawic, aby moc zmieniac mnoznik. Wszystko sie wyjasnilo, mnoznik zostal odblokowany, mam wszystkie mnozniki od 7,5 do 12,5 zaraz sprawdzam 13 i 14 (w nowej instrukcji do MOBO jest opisana kombinacaj dipow). Jestem Happy ;) :P :) :wink: :roll: , aby nie byc goloslownym dodaje zdjecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gratuluje :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jest po prostu super! Wlasnie zakonczylem odblokowywanie swojego Antka XP, zaldowalem procka na MOBO, zalozlem Cooler, popodopinałem kabelki od Volcano, no i odpalam kompa, ku mojemu zdziwieniu od zglosil sie na POST Athlonek 866 MHz? :) No nic, cos nie tak, lecz przypomnialem sobie o zworce, ktora trzeba przestawic, aby moc zmieniac mnoznik. Wszystko sie wyjasnilo, mnoznik zostal odblokowany, mam wszystkie mnozniki od 7,5 do 12,5 zaraz sprawdzam 13 i 14 (w nowej instrukcji do MOBO jest opisana kombinacaj dipow). Jestem Happy ;) :P :) :wink: :roll: , aby nie byc goloslownym dodaje zdjecie Gratuluje :D btw. jaki masz nick w UD ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gratuluje .....jak wezme pierwsza wyplate w swoim zyciu ( pod koniec miecha ) to zakupie srebrna paste ...... dolacze do grona odblokowywaczy :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 BTW co to za pasek na gorze co Ci monitoruje system? Cos standardowego z XP, czy cos a'la LiteStep? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gratulacje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 BTW co to za pasek na gorze co Ci monitoruje system? Cos standardowego z XP, czy cos a'la LiteStep? StatBar www.statbar.nl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jak wykaraskam sie z dlugow jakich ostatnio sobie narobilem to tez zakupie paste i kuna fsb up :) btw zajebisty ten paseczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Cooz SpiderMan czekam i czekam na Twojego posta i cooz juz jest........ Gratuluje Ci ..po takich przejsciach:):):):):):):) Pytanko ..czy robiles to GLUKONEM i jak najlepiej???(to juz bylo )ale czy robiles to po prostu standardowo a dokladnie bo ja dzis w nocy siadam i zanim se wylacze kompa to chcialbym sie dowiedziec:) Szacuneczek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Cooz SpiderMan czekam i czekam na Twojego posta i cooz juz jest........ Gratuluje Ci ..po takich przejsciach:):):):):):):) Pytanko ..czy robiles to GLUKONEM i jak najlepiej???(to juz bylo )ale czy robiles to po prostu standardowo a dokladnie bo ja dzis w nocy siadam i zanim se wylacze kompa to chcialbym sie dowiedziec:) Szacuneczek 8) Sposob z pasta silikonowa i tasma klejaca. Glukonem, tyle, ze rozcieralem go z rozpuszczalnikiem zeby byl zadszy i wtedy malowalem mostki, i potem lupa i sprawdzonko. OK i do kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Cooz SpiderMan czekam i czekam na Twojego posta i cooz juz jest........ Gratuluje Ci ..po takich przejsciach:):):):):):):) Pytanko ..czy robiles to GLUKONEM i jak najlepiej???(to juz bylo )ale czy robiles to po prostu standardowo a dokladnie bo ja dzis w nocy siadam i zanim se wylacze kompa to chcialbym sie dowiedziec:) Szacuneczek 8) Sposob z pasta silikonowa i tasma klejaca. Glukonem, tyle, ze rozcieralem go z rozpuszczalnikiem zeby byl zadszy i wtedy malowalem mostki, i potem lupa i sprawdzonko. OK i do kompa OK:):)jeszcze jedno ile glucior schnie i czy zaklejales "poprzedni -zamalowany"mostek jak przechodziles do nastepnego???????? Sory ze Cie tak mekole ,,ale nie chce sobie nic pokisic bo kasy nie mam:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Cooz SpiderMan czekam i czekam na Twojego posta i cooz juz jest........ Gratuluje Ci ..po takich przejsciach:):):):):):):) Pytanko ..czy robiles to GLUKONEM i jak najlepiej???(to juz bylo )ale czy robiles to po prostu standardowo a dokladnie bo ja dzis w nocy siadam i zanim se wylacze kompa to chcialbym sie dowiedziec:) Szacuneczek 8) Sposob z pasta silikonowa i tasma klejaca. Glukonem, tyle, ze rozcieralem go z rozpuszczalnikiem zeby byl zadszy i wtedy malowalem mostki, i potem lupa i sprawdzonko. OK i do kompa OK:):)jeszcze jedno ile glucior schnie i czy zaklejales "poprzedni -zamalowany"mostek jak przechodziles do nastepnego???????? Sory ze Cie tak mekole ,,ale nie chce sobie nic pokisic bo kasy nie mam:) Szacuneczek Ech te twoje cytaty;) Suszylem suszarka do wlosow ;) i zaklejalem mostek jak robilem nastepny. bardzo delikatnie of course Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Dzieki Stary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szacuneczek Ps. Caly czas sie ucze cytowac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Gratulacje Spider :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Chwilke testowalem CPU Stability Test, mozecie sobie sciagnac stąd Jeszcze kilka testow zrobie to wam podrzuce na forum linki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 3demark to wynik masz słaby jak na tą konfiguracje cos jest nie tak . ile max możesz stabilnie wyciągnąc z grafy 9000pro umnie 9000pro chodzi bez żadnego artefaktu na 315/630mhz .pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 3demark to wynik masz słaby jak na tą konfiguracje cos jest nie tak . ile max możesz stabilnie wyciągnąc z grafy 9000pro umnie 9000pro chodzi bez żadnego artefaktu na 315/630mhz .pozd Jesli nie zauwazyles to mam SDRamy a nie DDRy i to jest powodem tego wyniku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...