Skocz do zawartości
SpiderMAN

HURRA!!! ANtek XP 1600+ zostal odblokowany!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Jest po prostu super!

Wlasnie zakonczylem odblokowywanie swojego Antka XP, zaldowalem procka na MOBO, zalozlem Cooler, popodopinałem kabelki od Volcano, no i odpalam kompa, ku mojemu zdziwieniu od zglosil sie na POST Athlonek 866 MHz? :) No nic, cos nie tak, lecz przypomnialem sobie o zworce, ktora trzeba przestawic, aby moc zmieniac mnoznik. Wszystko sie wyjasnilo, mnoznik zostal odblokowany, mam wszystkie mnozniki od 7,5 do 12,5 zaraz sprawdzam 13 i 14 (w nowej instrukcji do MOBO jest opisana kombinacaj dipow). Jestem Happy ;) :P :) :wink: :roll: , aby nie byc goloslownym dodaje zdjecie

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest po prostu super!

Wlasnie zakonczylem odblokowywanie swojego Antka XP, zaldowalem procka na MOBO, zalozlem Cooler, popodopinałem kabelki od Volcano, no i odpalam kompa, ku mojemu zdziwieniu od zglosil sie na POST Athlonek 866 MHz? :) No nic, cos nie tak, lecz przypomnialem sobie o zworce, ktora trzeba przestawic, aby moc zmieniac mnoznik. Wszystko sie wyjasnilo, mnoznik zostal odblokowany, mam wszystkie mnozniki od 7,5 do 12,5 zaraz sprawdzam 13 i 14 (w nowej instrukcji do MOBO jest opisana kombinacaj dipow). Jestem Happy ;) :P :) :wink:  :roll: , aby nie byc goloslownym dodaje zdjecie

Dołączona grafika

Gratuluje :D

btw. jaki masz nick w UD ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooz SpiderMan czekam i czekam na Twojego posta i cooz juz jest........

Gratuluje Ci ..po takich przejsciach:):):):):):):)

Pytanko ..czy robiles to GLUKONEM i jak najlepiej???(to juz bylo )ale czy robiles to po prostu standardowo a dokladnie bo ja dzis w nocy siadam i zanim se wylacze kompa to chcialbym sie dowiedziec:)

Szacuneczek 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooz SpiderMan  czekam i czekam na Twojego posta i cooz juz jest........

Pytanko ..czy robiles to GLUKONEM i jak najlepiej???(to juz bylo )ale czy robiles to po prostu standardowo a dokladnie bo ja dzis w nocy siadam i zanim se wylacze kompa to chcialbym sie dowiedziec:)

Szacuneczek 8)

Sposob z pasta silikonowa i tasma klejaca. Glukonem, tyle, ze rozcieralem go z rozpuszczalnikiem zeby byl zadszy i wtedy malowalem mostki, i potem lupa i sprawdzonko. OK i do kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szacuneczek 8)

Sposob z pasta silikonowa i tasma klejaca. Glukonem, tyle, ze rozcieralem go z rozpuszczalnikiem zeby byl zadszy i wtedy malowalem mostki, i potem lupa i sprawdzonko. OK i do kompa

OK:):)jeszcze jedno ile glucior schnie i czy zaklejales "poprzedni -zamalowany"mostek jak przechodziles do nastepnego????????

Sory ze Cie tak mekole ,,ale nie chce sobie nic pokisic bo kasy nie mam:)

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szacuneczek 8)

OK:):)jeszcze jedno ile glucior schnie i czy zaklejales "poprzedni -zamalowany"mostek jak przechodziles do nastepnego????????

Sory ze Cie tak mekole ,,ale nie chce sobie nic pokisic bo kasy nie mam:)

Szacuneczek

Ech te twoje cytaty;)

Suszylem suszarka do wlosow ;)

i zaklejalem mostek jak robilem nastepny.

bardzo delikatnie of course

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3demark to wynik masz słaby jak na tą konfiguracje cos jest nie tak . ile max możesz stabilnie wyciągnąc z grafy 9000pro  umnie 9000pro chodzi bez żadnego artefaktu na 315/630mhz .pozd

Jesli nie zauwazyles to mam SDRamy a nie DDRy i to jest powodem tego wyniku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...