Kazido Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam . Mam problem z komputerem. Zakupiono płyte NF7-S2(tak ten badziew ;) i ... po odpaleniu Prime 95 natychmiastowe wylaczenie sie komputera ( nie reset zasilka sie wylancza ) albo przy innych aplikacjach to samo (bardziej obciazajacych system ) wina plyty czy zasilacza ? Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 A jaki zasilacz masz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazido Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Hmm zasilacz jakis noname :( 400W ale dziwne jest to ze na starej plytce ten sam procek ta sama konfiguracja smigalo ok a tu natychmiastowy zwiech !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 No wiesz, ale stara płyta+ stary procek= mało prądu. Nowy procek + nowa płyta główna= dużo prądu. Więc prosze cie zmien ten zasilacz i badz tak laskaw zrobic to syzbko, zanim strzowyszsz nastepny temat typu, komp mi sie zgasil i juz wstac nie chce :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazido Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Sprawdzilem przed chwila inne pamieci, procka i zasilacz chieftec 460W . Dalej to samo wiec chyba dostalem padnieta plyte ?! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazido Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Problem znaleziony lezy po stronie plyty glownej na brytyjskim forum uzyskalem pomoc. Problem jest z ta plyta przy procesorach Palomino ! Polecono mi zmienic FSB z domyslnego 133 na 100 :(. Pytanie czy ktos ma na tej plycie Semprona i czy nie ma na tej plycie z nim problemow ! Z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...