Azrael666 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam Mam problem z karta telewizyjna KWORLD XPERT TV PVR-7134 a konkretniej z konfiguracja. Mam kblówke UPC Opole no i nie wiem jaki system ustawic jak ustawilem system NTSC to znalazlo mi wszystkie programy ale bez dzwieku a jak próbowalem jakiegokolwiek innego systemu np. PAL DK itd. to znajduje mi wybrane kanaly obraz jest zasniezony i zamiast dzwiku jest ciagly szum:((((( czasem sie odblokowuje ale tylko na polskim 1 i 2 kanale jak jest ustawione na Stereo ale na 5 sekund co minute a na zagranicznych programach wogule. Moze ktos mial taki problem wiec prosze o dobra rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) no wlasnie, ta po....na karta znajduje kanaly ( na PAL tez znajduje) ale dzwieku ani troche nie ma ( tylko szum), pomozcie :mur: albo nie :) oddaje ja do sklepu, i biore winfasta, bo z DScaler'em dziala - ale chce miec tez dzialajacego pilota Edytowane 26 Marca 2005 przez korbusiatko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ustaw na PAL B/G , nie wiem czy system fonii w oryginalnym da się zmienić,ale w dscallerze warto spróbować dać inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...