lukasrz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ja sobie rozciolem je wzdluz do kabli IDE (kiedys) a do zasilki to piny wyciagnolem z molexa i wsunolem kable w rureczke ;] karbowana :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Z tą żyłką to całkiem niezły pomysł. Ja spóbuje zastosować nitkę bo na ryby nie chadzam i żyłki nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Myslał ktoś nad tym, aby okragłe tasmy IDE też peszlami ;] :) objechać? Wtedy taki jeden styl byłby zachowany, zawsze to + za estetyke :) Tak tylko gdybam, zaznaczam, ze nigdzie nic na ten temat nie szukałem i z nikąd go nie zaczerpnąłem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Imo peszele sux, najgorszy sposób chowania kabli jaki zastosowałem (pierwszy mod jakikolwiek wogóle zrobiłem) - po pierwsze, rozmiarowo są dosć trudno dostępne (widziałem tylko dwa rozmiary na oczy), zajmuja mase miejsca (niepotrzebnie bo za grube). Już o wiele lepszym sposobem jest włożenie kabli do węża ogrodniczego (imo), na dodatek można dać metalowy oplot z kabla ekranowanego - teraz taki sposób stosuje u siebie w modzie). Wyglądem to powala ale roboty z tym jest dwa razy więcej niż włożenie kabla do durnego peszela. Thorn - już nie lepiej było użyć srebrnych końcówek z metalowych mini-jacków ? Nijak te złote pasują do całości... Edytowane 29 Marca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Myslał ktoś nad tym, aby okragłe tasmy IDE też peszlami ;] :) objechać? Wtedy taki jeden styl byłby zachowany, zawsze to + za estetyke :) Tak tylko gdybam, zaznaczam, ze nigdzie nic na ten temat nie szukałem i z nikąd go nie zaczerpnąłem. :D 1357985[/snapback] ja tak mam (patrz zdjecie na poprzedniej stronie) ale nie wspomnialem o tym ze kabel ide jest okragly ;] (ale jest metka coolermastera na kablu takze mozna rozpoznac ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Myslał ktoś nad tym, aby okragłe tasmy IDE też peszlami ;] :) objechać? Wtedy taki jeden styl byłby zachowany, zawsze to + za estetyke :) Tak tylko gdybam, zaznaczam, ze nigdzie nic na ten temat nie szukałem i z nikąd go nie zaczerpnąłem. :D 1357985[/snapback] nio ja tak zrobilem 2 lata temu :) ze zwyklymu kablami IDE:) pocialem je wzdluz i wpakowalem w peszle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 lukasrz, fipa mowi o fabrycznych okraglych kablach ;] chodzilo mu o to ze niektorzy nie wsadzaja okraglych tasm (typu coolermaster czy revoltec) w peszle bo twierdza ze sa ladne i nie trzeba, ale nie zwracaja uwagi na to ze takie kable moga nie pasowac do peszli ;] a to ze samodzielnie zrobiona "okragla tasma ide" powinna byc w peszlu albo jakims ubranku to nic dziwnego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Radek BVB ujął to dokłanie tak, jak ja powinienem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Radek BVB ujął to dokłanie tak, jak ja powinienem. 1358981[/snapback] rozumiecie sie bez slow ;) jakie to słodkie :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Zazdroscisz? Jak chcesz, mozesz sie dolaczyc, trojkaciki teraz w modzie ;] Zeby nie bylo, ze kompletny OT, to kiedys na forum widzialem jak ktos chowal kable miedzy mobo a obudowe, tylko znalezc tego nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 lukasrz trzeba bylo czytac ze zrozumieniem ;] zdroofko :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...