Krzysiek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Orientuje się ktoś gdzie w stanach lub w niemczech można kupic radka 9700 pro za mniej niż 350 dolców? Mogą być jakieś pewne sklepy internetowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 na www.ebay.de poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 qrde ja sie pytam o jakieś pewne sklepy a Ty mi dajesz linka na ebay.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Według mnie tak można kupić po okazyjnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...