jeffik Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Czesc mam pytanko tej tresci czy sie oplaca ta zamiana. Dodam ze na Asusie pracuje teraz na FSB 250 MHz synchro z pamieciami na standardowym napieciu. Musialbym dolozyc ze 200 zl co wy na to? na zmiane platformy nie mam kasy narazie . Pytanie czysto toeretyczne i chcialem sie zorientowac czy wedlug Was sie oplaca taka zamiana. Nowy Abit kosztuje 500 zl a za swoja jakbym wziol 300 to by bylo niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 dlaczego chcesz zamieniać ? osobiście bym się nie zamieniał, no chyba, że na IC7, którą można kupić za 300zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 wszystko zalezy od proca jakiego masz. ja mam p4 2.4c m0 na asusie p4p800 max stabilne fsb 282, 300 tylko w postcie, jak zmienilem na abita, 300 zapiolem bez problemu. pozatym 875 ma lepszy kontroler pamieci, zawsze kilka mb przepustowosci wiecej. jednak jezeli procek nie pozwala na extremalne oc nie zmieniaj, dozbieraj kase i zmien platforme. mowie to ze smutkiem bo lubie intela, ale a64 wymiata, moze proce intela z serii 6xx pokaza cos wiecej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...