McBoss Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 szukam prostego programiku takiego jak w temacie zna ktos? dawac nazwy... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAKU Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 TAG ale nie wiem czy napewno da sie w nim rysowac tabelki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Moze visicalc - tyle ze to arkusz kalkulacyjny, ale moze sie przyda :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 TAG z polskich. Ale oczywiście absolutnie bezkonkurencyjny był WordPerfect w wersji DOS (afair do 5.1 czy 5.2 był w wersji DOSowej) Małe uaktualnienie: obydwa programy są niestety ciągle chronione prawem autorskim i co gorsza generalnie nie do kupienia. Ale tak sobie przypomniałem że MS Word też był dla DOSa i wygląda na to że jest do pobrania z: http://download.microsoft.com/download/wor...US/Wd55_ben.exe Sorry ale musisz sam sobie poszukać tekstu licencji do tej wersji ale pobrać można za darmo Jako, że nigdy nie używałem to nie wiem czy ma obsługe tabelek ale chyba musi mieć jeśli niby z WordPerfect'em chciał nieudolnie konkurować ;) [nie mogłem się powstrzymać przed złośliwością ;) Sam używałem i używam ciągle ;) WordPerfecta, znałem ludzi używających TAGa 2.xx ale MS Word'a absolutnie nikt ;) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...