Stenes Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Witam! Chciałbym abyście sie wypowiedzieli na temat mojej obudowy :wink: . Daje kilka fotek (sorki za jakość ale robione z kamery - moze za kilka dni wrzuce lepsze). Podpowiedzcie mi co w niej zmodować :wink: ( kable mam pochowane - stare zdjęcie :mur: ). Pozdro for all _______________________________________________ Te same foty w wersji linkowej :) 1 2 3 4 5 6 Edytowane 25 Marca 2005 przez Stenes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 BURDEL W KABLACH !!!!!!!!!!!! obudowa kupiona czy robiona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Te fotki były robione na starym zasilaczu Megashita w którym nie warto było układać kabli - teraz mam chiefa i jest lux. Obudowe kupiłem na 4Maxie B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Szczerze mówiąc mam ją już pół roku i znudziła mi sie :) Strasznie sie rysuje i wogóle. Planuje kupić jakiegoś big towerka i troche nad nim popracować :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 fotki nie działaja :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 co ty tutaj zmodyfikowales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 O to chodzi że prawie nic... bo co tu modować? okna przecież nie wstawie :wink: ... kable w zasiłce mam pochowane ( na zdjęciu stara zasiłka )... nie wiem... podpowiedzcie coś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) 420 przekroczony limit transferu :/ Stenes - edytuj swoje posty a nie nabijaj jeden pod drugim Edytowane 25 Marca 2005 przez Radek_BVB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 1. linki które dałeś nie działają 2. używaj opcji EDYTUJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Eeeee to mozesz nam powiedziec DLACZEGO wstawiles to w dziale modyfikacje skoro nic nie modyfikowales i CO mamy w takim razie oceniac? Raczej nikt tu sie nie podnieci twoją obudową kupioną w sklepie... http://4max.pl/default.asp?g=121&gg=21&produkt=945 :/ Edytowane 25 Marca 2005 przez IamWeasel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Setes, nie mozna nazwac cie prawdziwym Tweak`owcem. Poszedles na łatwiznę :mad: :mad: Trzeba bylo sie samemu bawic z plexą a nie kupowac gotową :? A tak wogole to tfuj komp nie ma stylu... :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) jakims dziwnym zrzadzeniem losu wlasnie ukazala mi sie buda dla (nie)szczesliwcow ktorym sie ona nie ukazala mowie ze jest to zwykla kupna buda z przezroczystej pleksyz niebieskim wentylem na froncie i burdelem w kablach :> autor tematu chyba nie zwrocil uwagi na to iz nazwa dzialu forum w ktorym sie znajdujemy brzmi MODYFIKACJE a nie OBUDOWY PROSTO ZE SKLEPU Stenes, co do modowania to nikt Ci tu nie podpowie... czy dajac dziecku kredki mowisz mu co ma malowac? NIE. Tak samo jest z modowaniem... edit. o boze 400zl :blink: za tyle mialbym stworzone wlasnymi rekoma cudo (choc wystarczyloby pewnie 200-300) Edytowane 25 Marca 2005 przez Radek_BVB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wiem ze ta buda jest do [gluteus maximus]... chyba wystawie ja gdzie na allegro moze jakis lolek kupi :P BTW. Jutro dostane Big Towera i bede się bawił :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Wiem ze ta buda jest do [gluteus maximus]... chyba wystawie ja gdzie na allegro moze jakis lolek kupiw takim razie Ty tez jestes lolek w/g tego co powiedziales :lol: Jutro dostane Big Towera i bede się bawiłwiec w jakim celu pokazywales nam ta bude z pleksy? :blink: :mur: PS. NIECH JAKIS LASKAWY MODERATOR UKRUCI CIERPIENIA TEGO TOPIKU ;] Edytowane 25 Marca 2005 przez Radek_BVB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Właśnie zobaczyłem te fotki i jakoś nie cieszę sie ze je ujrzałem Co tu jest zmodowane chyba nic, bo buda jest beznadziejna ogromny burdel w kablach i jeszcze te 400zł za tą okropna obudowę :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szkittles Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Aha chcesz się pochwalić kupioną obudową w której nic nie zmodowałeś. brawo :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ile masz lat ? bo jak dla mnie jestes dzieciakiem ktory ma za duzo kasy w portfelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 eeee.. burdel w kablach to nic... taka obudowa to nic ciekawweog pozatym ze msuisz wydawac majotek na smieszna pastre do czyszczenia zarysowan bo pol roku i bez niej nie da rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Closed... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...