Skocz do zawartości
pax

Karta Z Niepewnego Żrudła,jak Ją Sprawdzić?

Rekomendowane odpowiedzi

:oops: kupiłem karte radeon 9550gigabyte,i mam wątpliwości co do jej sprawności

napiszcie jak ją moge pożądnie pszetestować,założyłem dodatkowe chłodzenie,myśle że była coś w biosie kręcona,jak to sprawdzić? :mur:

Edytowane przez pax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co sie martwisz ze byla w biose krecona, 80% ludzi te karty podkreca w biosie i zyja. jak ci sie bios nie podoba to mozna go zmienic.

wez jakiegos ati tool'a czy innego raadlinkera i podkrec zegary,sprawdz jakimis 3dmarkami i jak bedzie przechidzic bez artefaktow to luz i nie ma powodow do wiekszych zmartwien, zwlaszcza ze masz dodatkowe chlodznie(ale na rdzneiu oczywiscie?).

a tak poza tym to jakie masz watpliwosci?a rty na ekranie czy co?przeinstalowales system po zmianie karty?to czasami pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:oops: kupiłem karte radeon 9550gigabyte,i mam wątpliwości co do jej sprawności

napiszcie jak ją moge pożądnie pszetestować,założyłem dodatkowe chłodzenie,myśle że była coś w biosie kręcona,jak to sprawdzić? :mur:

nie kumam ... po czym to wnioskujesz ? czym sie martwisz , co jest nie tak ? testuj na grach , smarkach itp , jak nie bedzie sie wieszać , przekłamywac tekstur - artefakty , to chyba jest dobra ... mozesz jej wmontować oryginalny biosik jak martwisz sie ze koleś coś w nim nagrzebał ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi