pax Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) :oops: kupiłem karte radeon 9550gigabyte,i mam wątpliwości co do jej sprawności napiszcie jak ją moge pożądnie pszetestować,założyłem dodatkowe chłodzenie,myśle że była coś w biosie kręcona,jak to sprawdzić? :mur: Edytowane 25 Marca 2005 przez pax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 a co sie martwisz ze byla w biose krecona, 80% ludzi te karty podkreca w biosie i zyja. jak ci sie bios nie podoba to mozna go zmienic. wez jakiegos ati tool'a czy innego raadlinkera i podkrec zegary,sprawdz jakimis 3dmarkami i jak bedzie przechidzic bez artefaktow to luz i nie ma powodow do wiekszych zmartwien, zwlaszcza ze masz dodatkowe chlodznie(ale na rdzneiu oczywiscie?). a tak poza tym to jakie masz watpliwosci?a rty na ekranie czy co?przeinstalowales system po zmianie karty?to czasami pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 :oops: kupiłem karte radeon 9550gigabyte,i mam wątpliwości co do jej sprawności napiszcie jak ją moge pożądnie pszetestować,założyłem dodatkowe chłodzenie,myśle że była coś w biosie kręcona,jak to sprawdzić? :mur: nie kumam ... po czym to wnioskujesz ? czym sie martwisz , co jest nie tak ? testuj na grach , smarkach itp , jak nie bedzie sie wieszać , przekłamywac tekstur - artefakty , to chyba jest dobra ... mozesz jej wmontować oryginalny biosik jak martwisz sie ze koleś coś w nim nagrzebał ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...