piotreq1989 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam. Mam pare dylematów bo nową karte kupie sobie gdzieś dopiero w kwietniu. Mam tera Geforce 2 MX 400 64 MB i na karcie znajdują się jakieś bloce Bolec Możecie mi powiedzieć do czego one służą??? Czy ktoś może mi podać swoje lub nie swoje wyniki o/c z radiatorami na pamięciach bo niewiem czy opłaca mi sie tera kupić. I może mi ktoś dać linka do temata albo do stronki o przerobieniu gf 2 na quatro, bo przerobiłrm przez rivatuner 2 ale chyba coś ni tak poszło, do aktualizacji biosu karty graficznej, i do vmoda też by sie przydało. Z góry thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 kup lepiej całego kompa a nie samą karte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 WTF is a "bolec"? Mozesz sprecyzować... O kondensatory Ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 WTF is a "bolec"? Mozesz sprecyzować... O kondensatory Ci chodzi? 1352016[/snapback] no to w górnym lewym rogu zią;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ja tam bolców nie namierzyłem mam taką samą kartę na biurku tylko mój radiator jest o 2/3 mniejszy i ciorny ;) u mnie jest jeszcze miejsce do założenia zworki zwanej przez niektórych jumperem, ktoś wie do czego to służy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Twoje jumperki to pewnie od TV OUT'a, ja mam takie dwie:O , nie wiem po co aż dwie. POza tym wczoraj zrobiłem sobie VMODa, zamknąłem licznik w Riva Tunerze, Chipset Zimny, karta chodzi i mam 4009trzydemarków dwatysiącepierwszych. Ogólnie teraz jestem zadowolony, ale na Twoim miejscu, kupiłbym coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreq1989 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 GeForce który jest na obrazku nie jest mój. Znalazłem sobie zdjęcie w necie poprostu aby było widać te dziwne bolce. I ja tej karty nieche kupić bo ją tera mam, a zmienie sobie na 9800 pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 To ją zmoduj! TO super proste, a zabawa jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreq1989 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Narazie przerobiłem ją na Quatro ale dużo to nie dało. Narazie założe super hiper chłodzenie mojego autorstwa. A i jak możesz to powiedz mi lub podaj linka do strony gdzie opisane jest jak to zrobić (zmodować). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie quatro bo to nazwa silnika u Audi, tylko Quadro. Po drugie też mam chłodzenie swojego autorstwa. Po trezcie. Bardzo prosze: Najprostszy vmod. Ja narazie mam ~122Ohm resystor,bo gośc dał mi w sklepie kiczowaty, ale obok mnie leżą 100etki małej mocy, powinny byc dokładniejsze. Zależności na mojej karcie są takie: Standart(~2.00v)=200Mhz ~122Ohm mod(~2.50v)=250Mhz Teraz będę próbował 100etke założyć czyli wyjdzie coś koło 2.65v to myśle że zamkne licznik w RivaTunerze czyli 265Mhz. A tu masz link do innych modyfikacji, w które nie chce mi się bawić (chodzi mi o BIOS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mam pytanie jakiej firmy jest ten gf2ti 64mb 128bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie quatro bo to nazwa silnika u Audi, tylko Quadro. Napędu na 4-koła autorstwa Audi jak coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) cz ktos pretumaczy mi na polki i wklei ilustracje jak zgobic v-moda na gf2ti 64mbram 128bit prosze bede wdzieczny plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz email kubolkretacz@neostrada.pl Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez kubajakubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenin2 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 a czy ktoś wie jak zrobic to programowo MAXTreme + SoftQuadro4 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreq1989 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja zrobiłem moda i mi sie kopm wieszał. Narazie z tym skończyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...