ComeToDaddy Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Dzisiaj przyszedl ten procesor (niestety byla tylko wersja box) okazalo sie ze radiator i wiatrak sa takie jak w XP 2400+ :blink: Chcial bym go puscic na fsb 400 (normalnie jest 333) i raczej oczywistym jest ze oryginalny radiator nie da rady, jaki wiec najlepiej kupic ? Nie interesuja mnie ani fajne diodki, ani ciche chodzenie, ma byc wydajny i wmiare tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no to może coś od boxowego p4 i przerób troche:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeToDaddy Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 no to może coś od boxowego p4 i przerób troche:D 1349876[/snapback] A skad ja cos takiego wytrzasne ?? Mysle nad pentagramem freez zone 80, ale jakos nie jestem przekonany, wolal bym nie utopic bez sensu 100 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 QC-92 Cu - jest lepszy od 80-tki ~89 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...