point1 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Co sadzicie o tej płycie??Jest ona dobra ,czy nie?? :? chce sobie kupic jakas nowa plyte poniewaaz kupiłem AMD Sepron 2600+ i na starej niedziala :angry: Jesli waszym zdaniem sa lepsze płyty od tej tak do 250zł to prosze o podanie nazwy :wink: Pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 abit nf7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nie polecam tej plyty jesli interesuje Cie OC. Jak dla mnie jedyne oplacalne opcje to Abit NF7 i DFI Lan Party. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 fog do 250zl ma byc , a DFI jest drozsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wiecie moze czy podchozi do tego abit nf7 (Sepron A )?? Nigdzie to niepisze nawet na stronce ABITa! <_< :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ok, podalem tylko te plyty, ktore wedlug mnie sa godne uwagi, a ich aktualnych cen nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 point1 nie rob se jaj ze nie pisze jak w 1 leprzym sklepie netowym jest opis plyta i jak byk pisze jakie procki obsluguje LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Opinie i w skrucie mozliwosci GA-7N400S-L http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1347088 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...