Gurth Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jaki program pocztowy umożliwi mi ściąganie listy wiadomości z serwera i decydowanie co pobrać a co usunąć. :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jaki program pocztowy umożliwi mi ściąganie listy wiadomości z serwera i decydowanie co pobrać a co usunąć. :?: :?: :?:Jakbys sprecyzowal pod jakim systemem operacyjnym ma on dzialac, czy moze byc platny czy nie itd itp bardzo by to ulatwilo sprawe Hint: prawie kazdy np The Bat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gurth Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 jaki program pocztowy umożliwi mi ściąganie listy wiadomości z serwera i decydowanie co pobrać a co usunąć. :?: :?: :?:Jakbys sprecyzowal pod jakim systemem operacyjnym ma on dzialac, czy moze byc platny czy nie itd itp bardzo by to ulatwilo sprawe Hint: prawie kazdy np The Bat win98 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Nie jestem pewien ale chyba incradible mail... a swoją drogą nie lepiej logowac sie na serwer i sprawdzac na serwerze np. przez telnet lub ssh? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Nie jestem pewien ale chyba incradible mail... a swoją drogą nie lepiej logowac sie na serwer i sprawdzac na serwerze np. przez telnet lub ssh?- malo ktory provider udostepnia shella (bo i niebezpieczne i nie wygodne w dobie vpopmaili i innych wynalazkow) - w polskich realiach praca na shellu to sadomasochizm jesli styk pol34 z polpakiem generuje sekundowe opoznienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Fajne to jest... ty dup znak... a tu znaku nie ma... ;) mam roota na norweskim serwie :) wiec cos wiem o (współ) pracy z [za] duzym pingiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...