KeD Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam. Jaka dacie propozycje na monitorek 19' crt, mam zamiar zakupic ale niebardzo wiem jaki jest tyle zdan rozbierznych, nec moze lg, moze samsung, philips , i tak w cenie wmiare normalnej nie wiecej niz 1000 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jesli chodzi o firme to polecam iiyame ! lub samsunga.neca,jezeli nie masz kasy na iiyame to za mniejsza kase kupisz podbnjej jakosci sprzet nec'a lub samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeD Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Jesli chodzi o firme to polecam iiyame ! lub samsunga.neca,jezeli nie masz kasy na iiyame to za mniejsza kase kupisz podbnjej jakosci sprzet nec'a lub samsunga 1350209[/snapback] A czy iiyamy 19 crt maj tez te nieszczesne paski laczenia monitora na kineskopie ktore sa widoczne np w nec, dwa paski Poziome w jednej trzeciej ekarnu od dolu i gory ?? bo poweim ze jest to troche wkuzajace w nec sa w sony tez a jak jest u innych ?? KeD Edytowane 26 Marca 2005 przez KeD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio4 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec Nec i jeszce raz Nec . od samsunga oczy sie zezuja. Dwa misiące temu pozbyłem sie sama i zaopatrzyłem w Nec-a tak jak mi doradzili i żeczywiście mój wzrok sie poprawił teraz przynajmniej widze co pisze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Eizo albo IIyama ale Eizo nowego juz chyba nie kupisz...zreszta mam uzywanego F520(17) i obraz to zyletka tylko ze jest to jeszcze na ekranie sferycznym ale mnie to nie przeszkadza. Edytowane 26 Marca 2005 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam iiyamke i nie narzekam, a te 2 paski wogole nie przeszkadzaja, dalem za nia 1k pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A czy iiyamy 19 crt maj tez te nieszczesne paski laczenia monitora na kineskopie ktore sa widoczne np w nec, dwa paski Poziome w jednej trzeciej ekarnu od dolu i gory ?? bo poweim ze jest to troche wkuzajace w nec sa w sony tez a jak jest u innych ?? KeD 1350601[/snapback] Mają - to cecha kineskopów na masce szczelinowej (tylko 2 prod. sony i mitsubishi ...) Na 19 i 22" te druciki są mniej widoczne niż na 17" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mają - to cecha kineskopów na masce szczelinowej (tylko 2 prod. sony i mitsubishi ...) Na 19 i 22" te druciki są mniej widoczne niż na 17" ... 1352109[/snapback] philips rowniez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeD Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 philips rowniez ;) 1352149[/snapback] to jakies dziwactwao nic praktycznie sie w tych monitorach od paru ladnych lat niezmienilo i taki shit z tymi paskami zostawaili, czyli jak rozumiem wszytkie 19 i powyzej maja te tandetne laczenia - te paski?? Widze ze wszyscy na tego Neca leca , ale czy warto naprawde tyle kasy na niego wydawac z tymi dwoma paskami, i do tego zauwazylem ze te neki maja zwichnieta troche geometrie , szcegonie to widac przy rysowaniu kolek, ja zauwazam na nich male jaja co u inych firm tego niewidac, oczywiscie w rodz, zalecanej przez producenta, i to napewno niejest wina karty graf, ani sterow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 chcesz to kup cos na masce perforowanej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...