Dziuby Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 W mojej bilskiej rodzinie jest chłopak który ma 16 lat. Nie dawno zadałem mu pytanie czy ma dziewczyne ??? A on mi na to, że nie, bo nie ma KASY. ... wmurowało mnie Jestm starszy od niego ale od tego czasu chyba się dużo nie zmieniło w stosunkach męsko damskich, w wieku przedpoborowym. Co Wy na to ???????????? 1349974[/snapback] Panowie to dajcie dobrą rade na poderwanie pierwszej dziewczyny. Cały ten temat dam Mu do przeczytania, już zdecydowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) ludzie, ja rozumiem ze ma sie 14 lat i hormony w was szaleja (bez urazy, ze zanizam tych wypasnych 16-19 latkow), ale to juz po pierwsze poza tematem, a po drugie nie usmiecha mi sie czytanie jakimi to zaj... kochankami jestescie. temat dotyczy kosztow zwiazanych z byciem z dziewczyna, a nie zaliczaniem wszystkiego co ci sie nawinie. pomijam juz fakt stwierdzenia o kobitce na cotygodniowe spotkania bo w miedzy czasie mozna rozbilo mnie na kawalki - jesli tak masz to nie wiem dlaczego oczekujesz ze normalna dziewczyna zdecyduje sie z toba spotykac. zalosne Edytowane 27 Marca 2005 przez ayem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja tam znalazlem fajna dziewczyna ktora lubi kompy i sie swietnie na nich zna > przynajmniej mam o czym do niej nawijac > wyjatki sie zdarzaja :) Ladna do tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 tak czytam ten temat i sobie mysle ze jestescie biedni :) moja dziewczyna nie leci na kase ktorej zreszta na ogol nie mam :) jestesmy ze soba 4 lata i kasa nigdy nie byla potrzebna co nie znaczy ze sie nie przydaje - czasami wyskoczy sie gdzies do kina czy do teatru, na jakis kabaret czy do pubu ale ma to drugoplanowe znaczenie :) Co do tekstu z zozolami - ja mam 24 lata dziewczyna 20 i czesto idziemy do sklepu majac np w kieszeni 2 zlote i chodzimy po prostu i patrzymy na co je wydac - czy na czekolade czy na cos innego - juz to sprawia nam frajde :) Jak slysze moektore teksty to po prostu jest mi was szczerze zal ze tak zle trafiliscie albo ze ten swiat sie tak bardzo zmienia ... I nie kazda dziewczyna to k ktora sie puszcza - jest cala masa tych fajnych wystarczy przestac sie ogladac za tymi odpicowanymi - ktore na pierwszy rzut oka sa super ale jak sie z taka przespisz to rano jak widzisz jak wyglada bez tony podkladu to nagle ci sie odechciewa sexu :D Zamiast szukac lasek w na duskotekach, w pubach itd szukajcie ich w bibliotekach , na swojej uczelni itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja tam znalazlem fajna dziewczyna ktora lubi kompy i sie swietnie na nich zna > przynajmniej mam o czym do niej nawijac > wyjatki sie zdarzaja :) Ladna do tego :) 1353986[/snapback] nawet nie denerwuj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 a...tak btw...powtarzam to od jakeitgos czasu i powtorze raz jeszcze....14-15-o latki najlepiej....skaczą :> i pisze to zupelneio powaznie :> a co do tego puszczania sie..... jak wy sie psuzczacie, to jest ok, a jak panna, to juz nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 a co do tego puszczania sie..... jak wy sie psuzczacie, to jest ok, a jak panna, to juz nie?? 1353996[/snapback] dokldanie to mialem na mysli. wqrzajace nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja tam znalazlem fajna dziewczyna ktora lubi kompy i sie swietnie na nich zna > przynajmniej mam o czym do niej nawijac > wyjatki sie zdarzaja :) Ladna do tego :) 1353986[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Czyli wspólne zainteresowania zbliżają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 hehe a moja jest ladna i studiuje informatye !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 co do puszczania się facetów to temat na dłuższą dyskusję - stereotypu po prostu nie zmienimy :( a skoro prosisz o sposób na poderwnaie. no ok :] 16 altkowi niewiele wystarczy...jak ma trądzik to neich idzie z tym do dermatologa, będzie maił plusa u większosci dziewcyzn - wyróżnaił się będzie wśród zapryszczonych facetów w jego wieku sprawa druga -higiena. Czysty, schludnie ubrany, ogolony, dobrze pachnący - nastepny plus... sprawa trzecia - muskulatura - nie am się co oszukiwać że dziewycnzy wolą dobrze umięśnionych facetów bez dużych ilości tłuszczu, a nie jakichś wymoczków:] sprawa czwarta - zęby!! Koniecznie proste i białe - wiem co mówie :] sprawa piąta -rozmowa....nie może się jąkać i mówić o głupotach... jak chce dziewczyne oczarować to niech pyta co ją interesuje itp, i że on dziwnym trafem interesuje się tym samym - dlatego niech zainteresuje się dziewyczną mająca podobne zainteresowania, słuchajacą podobnej muzyki, itp - będzie miał plus... sprawa szósta - język - mówić ładnie i nie mówić co drugie słowo k... sprawa siódma - inteligencja - dobrze by było jakby wiedział co się dzieje na świecie, czytał sporo książek itd... sprawa ósma - nie moze palić papierosów. to chyba tyle na początek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 srekal34 > to tylko wierzcholek gory lodowej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 he wiecie jaka jest najlatwiejsza odp .. jedna potrzebuje kasy aby z toba byc aa druga nie .. nie ma na to reguly .. oczywiscie lepiej trafic nata ktora nie leci na kase .. :) ael z mila checia wydasz na nia pare groszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Mi sie wydaje ze nie ma żadnego sposobu na kobiety, oczywiscie poderwać dziewczyne to małe piwo ale znaleźć taką na stałe to już całkiem inna bajka. w tym przypadku jest chyba potrzebna strzała amora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dobrze że widzę parę głosów w obronie kobiet bo bym wiare stracił... w nas! dzisiaj byłem z moją Igą na spacerze,, zjedlismy paczkę czipsów ;-) potem film z blaszaka,,, tak spędzam czas z dziewczyną przed komputerem,, ma to pewne zalety tak mierzalne jak i niemieżalne ;) w uikend owszem do baru czy gdzieś-tam przyda się trochę $$,,, moj (nie jej!) komfort psyhiczny wymaga bym miał więcej niż mi potrzeba ale to już inna sprawa, mobilizuje to do pracy :-) poza tym,, wróćcie do posta Bruce'a na #2 stronie,, że już mi się długo pisać nie chce powtarzając co i on napisał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 niee no kobietki sa oki . .w koncu to my za nimi biegamy .. he he wiecie co.. nie wazne jaka byle by wlasna i byle by kochala .. ;] he aa wtedy ty jestes w stanie zrobic dla niej wszystko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 he wiecie co .. najlepiej miec dziewczyne z ktora spotykas zsie raz na tydzien .. ;] he he wtedy za duzo nie wydasz :) aa w miedzy czasie mozesz zarywac laski na ktore nie zdazysz wydac kasy .. bo juz bedzie nastepna w kolejce .. he ja sobie jakos radze i nie nazekam ;] ale do kina fakt mam ochote isc .. he ale chyba pojde z kumplem bo on zaplaci za siebie .. ;] :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: jestes zalosny wiesz?? jesli to co piszesz jest prawda..i nic nie roznisz sie od tych dziewczyn, ktore sa tu opisywane :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 nom w zasadzie czytjac cos takiego po raz drugi stwierdzam, ze nie chcialbym widziec jak normalna kochajaca dziewczyna trafia na takiego kolesia - noz sie w kieszeni otwiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Zamiast szukac lasek w na duskotekach, w pubach itd szukajcie ich w bibliotekach , na swojej uczelni itp :) 1353990[/snapback] Kurde z ta uczelnia to w moim przypadku sie nie sprawdza (polibuda w gliwicach). Tam na dzien dzisiejszy NIE MA fajnych dziewczyn. Jakies tam sa ale takie ze :kijem: , albo musialbym sie schlac do nieprzytomnosci zeby z taka zaczac rozmowe :lol: :lol: Po prostu koszmar :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 heh zal wam dupe sciska i tyle :P he he .. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) W sumie to prawda żę za ładnych dziewczyn to w bibliotekach nie znajdziemy :(. Ciężko jest znaleźć panne żeby wraz z inteligencjią w parze sła uroda .... a o komputerach to juz nie wspomne........... podam przykład kumpla: poznał dziewczyne, zaprosił ja do domu, a ta widząć komputer sie troszke zdziwiła........ jak zobaczyła myszke i kursor na ekranie to sie dziwiła, że jak rusza myszka to kursor po ekranie też ...... (no comment), dobrze że to są skrajne przypadki i wiele dziewczyn jest suuuper!!! Jest u nich ok z urodą i maja pojęcie o komputerze !!! I like it ....... Edytowane 28 Marca 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 hehe czyli jestem szczesciarzem :D Moja jest i ladna i inteligentna (ciagnie 2 fakultety - informe i angielski, ma stypendium naukowe) i zna sie na kompach :D (wspomniana informa) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No ja tez znalazlem taka co jest inteligentna, ladna i zna sie na kompach :) Wiec jednak cuda sie zdarzaja > dosc czesto :) A ze z biblioteki nie korzysta... no coz... ja tez nie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja teraz zacząłem dbać o siebie :D O ile z kasą raczej nie ma problemu(raz lepiej raz gorzej, nie jest źle) to zaczałem troche ćwiczyć na siłowni. Staram się również nie PRZEKLINAĆ, chociaż trudno tak zdnia na dzień przestać. Pozdrawiam btw. Też mam jeszcze 16 lat ;) (rocznik 88') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No, no... Sprezentowanie dziewczynie łańcuszka jest bardziej dresiarskie, od dania jej dziurawych gaci... Cóż. Są gusta i guściki :lol: Ale wracając do tematu. Jak miałem naście lat i podobała mi się pewna dziewczyna to miałem tyle oszczędności, że mogłem ją raz, może dwa, zaprosić do kina (albo kilka razy na zozole ;)), a co potem? Spacery były fajne, ale czasem człowiek chce jakoś zaimponować kobiecie. Nie każdy ma taki komfort, że starzy mu regularnie dają pieniądze, a w takim wieku to dorobić można raczej w wakacje, a nie w roku szkolnym. Tu nie chodzi o problem typu, żeby wydać 10PLN, zamiast 100PLN, tylko o stałość dochodów. Poza tym chłopak jest w takim wieku, że nie ma się czym przejmować. Niektórzy jak mają naście lat to mieli już pare dziewczyn, a niektórzy z różnych powodów w wieku dwudziestu paru wciąż nie mają :). A co do informatycznych dziewczyn, to moja nosi w torebce śrubokręt, jak coś trzeba to z komputera wykręci, linuksa sama zainstaluje :D. Nie to, żeby było to do czegoś potrzebne kobiecie, ale całkiem fajne. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 "u nie chodzi o problem typu, żeby wydać 10PLN, zamiast 100PLN, tylko o stałość dochodów. Poza tym chłopak jest w takim wieku, że nie ma się czym przejmować." I właśnie dlatego mnie to zadziwiło, 16 lat i zaczyna się martwić o kase na panne, chyba za dużo się filmów naoglądał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Problemem jest to że ma 16 lat i martwi sie o panne ;) ma jeszcze czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ja w jego wieku byłem pimpem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) ja w jego wieku byłem pimpem 1354968[/snapback] hehehe dobre ;-) swoja droga sam mialem taki przydomek w zeszle wakacje.. tyle ze w USA.. a oni tam troche inaczej reaguja na okreslenie PIMP :) Edytowane 28 Marca 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 tia, a moje lamboghini jest rozowe. nadal stwierdzam ze ludziska robicie z siebie cyrk. nie bede wnikal ile macie lat, ale na kazde haslo odpowiadacie licytowaniem sie kto jest wiekszy kozak. moze jakis moder przeniesie to do dzialu prezentacje? zestarzalem sie chyba ostatnino bo mne to strasznie wqrza - a moze poprostu szczesliwie zakochalem? jesli chodzi o glownego bohatera watku to mozna smialo przyjac ze poprostu niesmialy jest, albo nie wie jak sie za to zabrac - tacy ludzie tez sa i maja ciezkie zycie - lepiej miejsce nadzeje zeby sie przelamal a nie tllumaczyl brakiem kasy, niz popisujcie sie jacy jestesce jebaki. dzizus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 tia, a moje lamboghini jest rozowe. nadal stwierdzam ze ludziska robicie z siebie cyrk. nie bede wnikal ile macie lat, ale na kazde haslo odpowiadacie licytowaniem sie kto jest wiekszy kozak. moze jakis moder przeniesie to do dzialu prezentacje? zestarzalem sie chyba ostatnino bo mne to strasznie wqrza - a moze poprostu szczesliwie zakochalem? jesli chodzi o glownego bohatera watku to mozna smialo przyjac ze poprostu niesmialy jest, albo nie wie jak sie za to zabrac - tacy ludzie tez sa i maja ciezkie zycie - lepiej miejsce nadzeje zeby sie przelamal a nie tllumaczyl brakiem kasy, niz popisujcie sie jacy jestesce jebaki. dzizus 1355158[/snapback] mialem to samo pisac ale podszedlem do tego watku z dystansem :) btw. to ze mialem kswyke pimp wcale nie zanczylo ze bylem jebaka heheh podoba mi sie to okreslenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...