Gość artur.c Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 TEMAT BOMBA :Draczej beczka - smiechu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 w koncu dotarlem do ostatniego posta i doszedlem do takiego wniosku: jedni sa zbytnimi sceptykami a inni zbytnimi idealistami kasa to nie wszystko ale duzo ulatwia i pomaga zwlaszcza jesli ktos tak jak ja zaczyna nowa droge zycia (heh jak to ladnie brzmi :wink: )... wszystko zalezy od etapu w ktorym sie znajdujemy, im pozniej tym kasa gra coraz wieksza role. to chyba tyle. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 mikelos niby masz racje a jednak nie koniecznie, tu niema prawideł co do etapu w którym sie znajdujesz to w pewnym wieku musisz iść zarabiać na chleb a wtedy jest potrzebny każdy grosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 mikelos niby masz racje a jednak nie koniecznie, tu niema prawideł co do etapu w którym sie znajdujesz to w pewnym wieku musisz iść zarabiać na chleb a wtedy jest potrzebny każdy grosz 1368135[/snapback] tu nie chodzi o to czy mam racje czy nie... to sa moje spostrzezenia i nikt nie musi sie z nimi zgadzac, kazdy ma swoja wlasna teorie. peace :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jeśli dziwczyna leci tylko na pieniądze, to znaczy, że jest g..no warta i prędzej czy później się jej znudzisz. Wiem z doświadczenia - niestety 1350381[/snapback] po raz pierwszy sie z Tobą zgadzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidon Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Uhh. Szkoda gadać. Zajeło mi by to jakieś conajmniej dużo czasu. Wiec: wszystko zależy od wszystkich czynników których jest w chu*. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 po raz pierwszy sie z Tobą zgadzam 1368452[/snapback] Odkrywcze to to stwierdzenie nie jest ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Może nie odkrywcze, ale za to przełomowe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...