muciek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 venepl - dlugo nad tym myslales? tydzien (moze dwa) temu zadawales totalnie banalne pytania na forum albo pisales posty typu "nie ma ktos taniej pompki sprzedac?".... teraz patrzac na rozne topici ktos sie o cos zapyta, ty juz oczywiscie wyskakujesz wszystko wiesz jakby ci tydzien czytania forum dal 2 lata doswiadczenia.... moze troszke spokojniej... nie chodzi mi w tym momencie o TEN temat, ale glownie o inne... 1354628[/snapback] widze ze tez to zauwazyłes, nie raz zwracałem mu uwage, nie chce byc nie miły ale się strasznei wymadrzasz, daj na luz, ale nie róbmy offtopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 BRADZO popieram ! towarzysza tomaska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 no ja tez staralem sie nie byc nie milym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...