cysio Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam szukam biosu do HIS Excalibur RADEON 9000 PRO 128 MB (128 bit) VIVO !!! Prosze nie podawajcie mi linkow do roznych stron bo sam od miesiaca szukam i nic nie moge znalesc ale moze ktos z was ma taka karte i moglby mi zgrac bios i puscic na maila ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam szukam biosu do HIS Excalibur RADEON 9000 PRO 128 MB (128 bit) VIVO !!! Prosze nie podawajcie mi linkow do roznych stron bo sam od miesiaca szukam i nic nie moge znalesc ale moze ktos z was ma taka karte i moglby mi zgrac bios i puscic na maila ?? 1350107[/snapback] zmien nazwe tematu na taki ktory bedzie mowil o jego tresci czyli np "szukam biosu do HIS Excalibur R9000PRO 128/128bit" a nie tak jak teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Po drugie dział sterowniki&biosy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...