ex Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 witam, posiadam win 2000 sp4 lecz niestety jest to wersja angielska a potrzebne mi sa polskie znaki (i polski interface jesli jest to mozliwe). Probowalem dodac w ustawieniach regionalnych nasz jezyk, i w ustawieniach klawiatury ale po prostu go tam nie ma;/ moglbys mi ktos pomoc w zwiazku z tym problemem? Z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) wrzuc płyte z polskim winem, reinstall i po sprawie......... i po krzyku to chyba jedyne rozwiazanie po co co ang win ??? pozdro EDIT: tylko oryginałke ma sie rozumieć :) Edytowane 26 Marca 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 wrzuc płyte z polskim winem, reinstall i po sprawie......... i po krzyku to chyba jedyne rozwiazanie po co co ang win ??? pozdro EDIT: tylko oryginałke ma sie rozumieć :) 1350414[/snapback] wow super rozwiazanie... nie ma mnie w kraju i nie mam dostepu do pl wersji ;f nie da rady sciagnac polskiego ukladu klawiatury skads? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 wow super rozwiazanie... nie ma mnie w kraju i nie mam dostepu do pl wersji ;f nie da rady sciagnac polskiego ukladu klawiatury skads? 1350699[/snapback] ja tam mam ENG wersje i nie mam najmniejszych problemow ze znakami , klawiatura itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...