Skocz do zawartości
1234

Nero Nie Widzi Mi Nagrywarki

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz, program nero nie widzi mi nagrywarki, stalo sie to praktycznie z dnia na dzien, bo wszystko dzialalo przez 2 lata [nigdny nie robilem formatu]. Dzis sciagnalem najnowsza wersje Nero [trial] i tez nie dziala.

http://forum.cdrinfo.pl/attachment.php?att...tid=18988&stc=1

Jest tak jak na screenie z tym, ze zamiast "Image Recorder [DVD]" ja mam "Image Recorder [CD-R/RW]" - i nie da sie tego zmienic, tzn. jest to jedyna opcja ktora tam mozna wybrac. Zamiast nagrywac na plyte nero tworzy jej obraz i zapisuje na dysku.

Sciagnalem inny program do nagrywania [cdburnerxp] i tez nie nagrywa.

Mam windowsa XP proffesional, najnowszego nero [trial]. Jakies pomysly jak rozwiazac moj problem? Zaznaczam ze jestem totalnym laikiem jsli chodzi o komputery wiec prosilbym o tlumaczenie jak totalnemu idiocie.

Moze powiem jeszcze co do tej pory probowalem:

-odinstalowalem i zainstalowalem ponownie stacje CD/DVD

-wgralem sterowniki ASPI systemowe i sterowniki NeroASPI

-odinstalowalem Nero i zainstalowalem najnowsza wersje [trial]

Aha i wszystkie plyty z danymi chodza swietnie, moge odtwarzac muzyke, ogladac filmy z plyt itp. nie dziala tylko nagrywarka.

Z gory dziekuje za kazda pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi