1234 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Otoz, program nero nie widzi mi nagrywarki, stalo sie to praktycznie z dnia na dzien, bo wszystko dzialalo przez 2 lata [nigdny nie robilem formatu]. Dzis sciagnalem najnowsza wersje Nero [trial] i tez nie dziala. http://forum.cdrinfo.pl/attachment.php?att...tid=18988&stc=1 Jest tak jak na screenie z tym, ze zamiast "Image Recorder [DVD]" ja mam "Image Recorder [CD-R/RW]" - i nie da sie tego zmienic, tzn. jest to jedyna opcja ktora tam mozna wybrac. Zamiast nagrywac na plyte nero tworzy jej obraz i zapisuje na dysku. Sciagnalem inny program do nagrywania [cdburnerxp] i tez nie nagrywa. Mam windowsa XP proffesional, najnowszego nero [trial]. Jakies pomysly jak rozwiazac moj problem? Zaznaczam ze jestem totalnym laikiem jsli chodzi o komputery wiec prosilbym o tlumaczenie jak totalnemu idiocie. Moze powiem jeszcze co do tej pory probowalem: -odinstalowalem i zainstalowalem ponownie stacje CD/DVD -wgralem sterowniki ASPI systemowe i sterowniki NeroASPI -odinstalowalem Nero i zainstalowalem najnowsza wersje [trial] Aha i wszystkie plyty z danymi chodza swietnie, moge odtwarzac muzyke, ogladac filmy z plyt itp. nie dziala tylko nagrywarka. Z gory dziekuje za kazda pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Mi nero nie widziało nagrywarki, jak skonczyl sie okres testowania programu o ile pamietam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...