tomulus Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam. Czy ktos wie jakie starsze sterowniki do karty muzycznej i skad je sciagnac do plyty Gigabyte 8IPE1000G. Te ktore znajduja sie na plycie sa fatalne. Realtek ALC850 AC'97 Dzieki Wiem ze pytanie jest blache ale jesli ktos posiada ta plyte i ma muze na pokladzie oraz uzywa wlasnie starszych sterownikow bylbym wdzieczny o podanie linka ... pozdrawiam i Zycze Zdrowych Spokojnych Swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tmk1 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Suppo...(Rev%204.x).htm a jezeli masz innego reva wystarczy cofnac sie do listy sterownikow i wybrac plyte. a przy okazji ja mam podobna (wersje pro-g) i na defaultowych sterownikach mialem bardzo dobry dzwiek. pozdr Edytowane 26 Marca 2005 przez Tmk1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ja mam zwykłe G tylko edycje GT ale na standardowych sterach mam dość czysty dźwięk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...