xeluch Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc jakos podkrecenia pamieci ram?? takiej jak mam w topicu?? i jak sie nazywaja programy do oczyszczanie ramu/podkrecania nie wiem jak sie to fachowo okresla..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc jakos podkrecenia pamieci ram?? takiej jak mam w topicu?? i jak sie nazywaja programy do oczyszczanie ramu/podkrecania nie wiem jak sie to fachowo okresla..? 1350303[/snapback] takie coś to jest bios tak da sie podkręcić ale u mnie tylko na cpc off - 225 ;3-3-3-9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam. Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc jakos podkrecenia pamieci ram?? takiej jak mam w topicu?? i jak sie nazywaja programy do oczyszczanie ramu/podkrecania nie wiem jak sie to fachowo okresla..? 1350303[/snapback] Powiem tylko jedno:FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...