Gość Przemq Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam taki problem: gdy chce sprawdzić w everseście temperaturke w komputer/czujnik to jak tylko klikne na zakładke to od razu komputer nie daje znaku zycia ( wiesza sie), monitor gaśnie, dysk cały czas pracuje( przynajmniej sie dioda świeci), to samo z cd-romem i nagrywarką. Nawet komputer nie reaguje na reset, tylko odłączenie od zasilania przerywa ten dla mnie dziwny stan komputera. Oto konfig na którym wystepuje ten problem: Duron 750 mhz soltek sl 75 jv 384 mb ram gf 3 ti 200 20, 4 gb seagate 18.6 seagate no i gwóźdz programu CODEGEN 250 W Zostawiłem nawet qompa na pół godziny w tym stanie i nic. uprzedam, że sie nigdy nie bawiłem EVERESTEM, tylko czasem AIDA32, ale przecież EVEREST to kontynuacja AIDY. Może mi ktos pomóc ???? THX za zainteresowanie sie tym gufnianym problemem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A ta twoja płyta to ma wogóle czujnik temperatury?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 gdyby nie miała to poprostu by nie pokazywała temperatury... a skoro wiesza kompa to to jest inny problem.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) W biosie jest wszystko ok., rzadnych problemów z kompem, system był tydzien temu nowy postawiony. Kto zgadnie jakie ta maszyna wyciąga wyniki w teście pamięci ?? :) Edytowane 26 Marca 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...