emilio4 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Witam Zosytałem nieszczęsnym posiadaczem 64bit-owego Gforca FX 5200 128 DDR firmy Winfast. I mam pytanko natomiast: Czy istnieje możliwość wyciśnięcia z tego bryloka coś więcej niż tylko podnieśienie częstotliwości taktowania pamięci i procesora karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jest jedna skuteczna mozliwość: kupić inną karte, polecam R9550 a tego trupa to sprzedaj jakiemuś kolesiowi co sie nie za bardzo na qmpach zna Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio4 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jest jedna skuteczna mozliwość: kupić inną karte, polecam R9550 a tego trupa to sprzedaj jakiemuś kolesiowi co sie nie za bardzo na qmpach zna Pozdro 1350602[/snapback] Dzieki i wiesz jednak masz racje albo go skutecznie przyśpiesze czyli dołącze mu 10 kilowy odwarznik i popatrze jak przyśpiesza z 10 piętra Nara i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Czy istnieje możliwość wyciśnięcia z tego bryloka coś więcej niż tylko podnieśienie częstotliwości taktowania pamięci i procesora karty? 1350596[/snapback] A sa jakies inne sposoby podkrecania jak podniesienie czestotliwosci gpu i pamieci??? :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jest jedna skuteczna mozliwość: kupić inną karte, polecam R9550 a tego trupa to sprzedaj jakiemuś kolesiowi co sie nie za bardzo na qmpach zna Pozdro 1350602[/snapback] Sorry przemek ale takie rady sobie możesz w doope wsadzic.... (wiem że dosadnie to napisałem) Człowiek pyta sie o podkręcanie/modyfikacje chłodzenia a Ty mu mówisz żeby inną karte kupił... Widzisz gdzie powiązanie? Bo ja nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio4 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Sorry przemek ale takie rady sobie możesz w doope wsadzic.... (wiem że dosadnie to napisałem) Człowiek pyta sie o podkręcanie/modyfikacje chłodzenia a Ty mu mówisz żeby inną karte kupił... Widzisz gdzie powiązanie? Bo ja nie... 1352024[/snapback] wWitam i dzieki za słowo otuchy Chłodzenie karcie zapewniłem z wydajnością 120% czyli dobry cooler na gpu + ragiatory na pamięć i do tego dołączyłem 2 wentylatory 1 na gpu a drugi na ram pamięć kręci sie na 480 a gpu na 280 bez artyfaktów. Czy istnieje jeszcze coś co mugłbym z nią zrobić czy raczej powinienem odpuścić? pozdrowionka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Czy istnieje jeszcze coś co mugłbym z nią zrobić czy raczej powinienem odpuścić? pozdrowionka! 1352481[/snapback] wybieram opcje nr.2 :wink: ps. OT ale dobra rada, podkręć ją poprzez zamiana na inny model :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 wWitam i dzieki za słowo otuchy Chłodzenie karcie zapewniłem z wydajnością 120% czyli dobry cooler na gpu + ragiatory na pamięć i do tego dołączyłem 2 wentylatory 1 na gpu a drugi na ram pamięć kręci sie na 480 a gpu na 280 bez artyfaktów. Czy istnieje jeszcze coś co mugłbym z nią zrobić czy raczej powinienem odpuścić? pozdrowionka! 1352481[/snapback] Jeszcze kilka rzeczy Ci zostało: - vmody na GPU i RAM - zeszlifowanie rdzenia - info w FAQ - załozenie pelta na GPU Wszystko co powyższe to oczywiscie HARDCORE... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 heheheh nie doczytałem posta................ myslałem że chce sie on pozbyc tej karty.............hmmmm jakos dziwnie zinterpretowałem to co emilio4 napisał. Mechl!k THX za szczerość, chyba za długo przy komputerze siedze i woda sodowa mi do głowy uderzyła :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vectra Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Witam Zosytałem nieszczęsnym posiadaczem 64bit-owego Gforca FX 5200 128 DDR firmy Winfast. I mam pytanko natomiast: Czy istnieje możliwość wyciśnięcia z tego bryloka coś więcej niż tylko podnieśienie częstotliwości taktowania pamięci i procesora karty? 1350596[/snapback] hahaha co z tego wycisnąc ??mówiąc grzecznie, elegancko i z dystynkcją : gó.w.no. karta nie nadaje sie do jakich kolwiek modyfikacji - bo kazda prowadzi tylko do jednego- do niczego, hahaha :mur: Edytowane 27 Marca 2005 przez Vectra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 hahaha co z tego wycisnąc ??mówiąc grzecznie, elegancko i z dystynkcją : gó.w.no. karta nie nadaje sie do jakich kolwiek modyfikacji - bo kazda prowadzi tylko do jednego- do niczego, hahaha :mur: 1353047[/snapback] Blokada pisania postów na 3 dni... 6. Posty niewnoszące nic do dyskusji (1045645[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...