lukas-comp Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) Ustawiłem w GAT Street Racer, ale w programach testujących pokazuje mi, że PAT jest wyłączony :/ W Advanced Chipset nie mam wogóle opcji Performance Mode. Moja płyta to Abit IS7 z Biosem 2.2 W everescie odczyt/zapis na takich ustawieniach 2600/1100, czas dostepu 90ns. Co prawda w tle troche programów uruchomionych, ale to i tak malutko :/ Czy na tym Abicie PAT smiga tylko przy dzielniku 1:1 czy da sie to jakos zmienic ? :/ Edytowane 26 Marca 2005 przez lukas-comp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 pat na Is7 (podobnie zresztą na innych płytach 865) działa tylko i wyłaczenie przy dzielniku pamieci 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 i to nie zawsze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) u mnie przy wlaczonym PM komp na 90% sie nie podnosi (wydaje tylko z siebie dzwiek pipipiupipipipipipi(pi)),a na 100% restartuje gdy dojedzie do windy :/ no cuz i tak w superpi mam wynik 13.47 Edytowane 28 Marca 2005 przez Tsoushi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 to chyba zostało mi wskoczyć na 875P lub kupić ramy jakies 533MHz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...