Kepons Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Mam pytanie:czy jest zauważalna różnica temperatur między nagrzewnicą leżącą poziomo i pionowo (nagrzewnica z wentylem)? czy konwekcja też będzia miała znaczenie kiedy wnetyl jest włączony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 nie wielki wplyw nie mal zerowy nie warto sie tym przejmowac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 obojetnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Jest różnica ale nie w temperaturach. Lepiej ustawić pionowo, łatwiej będzie odpowietrzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 ok to spoko :) thx juz wiem jak ja do budy wsadze;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Jeśli chłodzona aktywnie to lepiej pionowo. Jeżeli bez wiatraka, to poziomo, ażeby ułatwić ruch ciepłemu powietrzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...